Blauwe sterren in de junglekamer

Ken je dat, dat je een periode steeds voor dezelfde kleuren kiest. Ik grijp eigenlijk automatisch naar groen en geel voor de junglekamer van Mosi. Dat werd een beetje voorspelbaar, dus er mocht wel eens een ander tintje bijkomen. De instafeed van @ezi_mezi met de mooie donkerblauwe kleur op de muur in Ezra’s kamer inspireerde me om ook eens naar blauw te kijken. Blauw combineert mooi met geel, maar ook als accent in een overwegend groene kamer blijkt het erg leuk te zijn. Dat weet ik nu Mosi twee leuke velvet blauwe sterren van WigiWama in zijn bed heeft liggen.

mamamosi-3905.jpg

mamamosi-3902.jpg

mamamosi-3910.jpg

De invloed van blauw en groen in de kinderkamer

Blauw straalt rust en kalmte uit en past daarmee perfect in de slaapkamer. Dé kamer waar je tot rust komt. De groene basis in Mosi’s kamer heeft een soortgelijk effect, maar past voor mij net iets beter in de kinderkamer omdat het daarnaast ook een lekkere positieve kleur is. Groen heeft de kenmerken dat het is ontspannend is, een positief gevoel opwekt en de gemakkelijkste kleur is voor het menselijk oog om te verwerken. Niet gek dus dat ik elke keer weer blij word van zijn kamer met groen junglebehang en vele groene accenten. En Mosi is er ook erg graag. De rest van ons huis heeft het voorbeeld van Mosi’s kamer opgevolgd. Veel accessoires zijn wit, maar ik kies ook graag voor groen. En met in elke kamer meerdere planten zit het met het groen sowieso wel goed.

mamamosi-3918.jpg

mamamosi-3580.jpg

WigiWama

WigiWama is het mooie merk van de twee jonge moeders Santa en Anastasia. Ze begonnen ooit met tipitenten en verkopen nu een heleboel meer. Allemaal perfect voor de kinderkamer, maar zo mooi gemaakt dat het zeker ook in de rest van het huis een plek kan vinden. De stoffen zijn gekleurd met gifvrije verf en alles is duurzaam geproduceerd. De lijn die ik zelf er tof vind – en waar de sterren toe behoren – is de velvet lijn. Er zijn mooie speelmatten, ottomans, kussens, speeltentjes, opbergmanden en nog veel meer. En dezelfde stoffen komen steeds in de verschillende producten terug. Zo kun je dus lekker mixen en matchen. Nieuwe favoriet van mij is de blauwe print met gele sterren. Dat is toch om bij weg te dromen? En dan te bedenken dat ik een half jaar geleden alles wat blauw was ontweek. Zo zie je maar dat als je eenmaal om bent, je het nog ontzettend kan gaan waarderen.

7P5A0493_1024x1024.jpg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s