Giveaway : Bobine Paris

Winnen! Dat kan je nu tot 11 oktober via mijn Instagram. Samen het het mooie merk Bobine Paris heb ik een winactie opgezet waarbij twee personen € 30 tegoed kunnen winnen. Wat heel goed kunt gebruiken om je mini’s in het nieuw te steken, maar Bobine heeft ook heerlijke warme wollen poncho’s voor dames. Ga dus snel naar Instagram, tag twee vrienden en maak kans op een fijn shoptegoed.

mamamosi-2840

Bobine jurkjes, vestjes en poncho’s

Het allermooist vind ik de jurkjes van Bobine. Het is dat ik geen meisje in huis heb lopen, maar anders had ik me wild kunnen shoppen bij Bobine. De jurkjes zijn schattig, maar niet tuttig. Mooie zachte kleuren waarin kleine meisjes kunnen stralen. Geen tierelantijntjes, maar wel leuke ruches en kraagjes. Ik ben hier dol op. Doe er een paar stoere laarzen onder je hebt de ideale herfstoutfit. En als het dan wat kouder is kun je bij Bobine in dezelfde mooie tinten een lief vestje vinden of een leuke poncho. Bobine is tijdloos en sereen. Deze kleding kun je mooi bewaren om weer door te geven aan het volgende kindje (van jezelf of een ander).

 

Bobine voor jongens

Voor Mosi moest ik toch echt naar de jongenscollectie. Ik koop wel eens wat ‘voor meiden’ voor hem, maar een jurk gaat ook mij een stap te ver. Gelukkig is er voor jongens ook genoeg leuks bij Bobine. En wat vooral opvallend is, is dat je bij Bobine voor goede kwaliteit gaat. De jongenscollectie is net als bij de meiden heel tijdloos en kwalitatief. Mosi heeft een hele mooie wolmix trui met col. Heerlijk warm en perfect voor dit moment van het jaar om lekker in naar buiten te gaan. Naast deze trui, is er ook een variant met rits aan voorkant en met capuchon. En ben je op zoek naar een mooi overhemd voor jouw jongen, dan moet je ook zeker even bij Bobine kijken. Ze hebben er heel wat.

mamamosi-2812

mamamosi-2682

Bobine voor mama

Nu zag ik bij de meidencollectie de poncho dus al en was ik meteen een beetje jaloers. Zoveel kleuren en hoe fijn moet dat zijn, zo’n poncho om je schouders. Ik zit thuis dus vaak met een dekentje om me heen als ik het koud heb, maar dit is veel fijner. En wat ik van te voren niet bedacht had is dat het buiten dus ook heerlijk is. Met deze wisselende temperaturen waarbij je overdag nog rustig zonder jas over straat kan, maar het tegen de avond echt fris is, is de poncho ideaal. Als we op pad gaan en het eigenlijk ‘zonder jas’ weer is, neem ik hem toch mee en komt er altijd een moment dat ik daar heel blij mee ben. Zodra de zon weg is, is het direct fris, en pak ik mijn poncho gewoon. Ideaal! Er zijn verschillende modellen; kort of langer en met of zonder capuchon. In heel veel kleuren, dus voor elke outfit één.

mamamosi-2861

Win nu € 30 Bobine tegoed

Zie jij jezelf of je kind ook wel in Bobine lopen? Ga dan dus voor 11 oktober naar mijn Instagram om mee te doen met de winactie.

mamamosi-2672

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s