Twinnen met McIndoe Design

Al maanden volg ik McIndoe Design vanwege de geweldige tropische printjes. De jungle print jumpsuit vind ik dus echt fantastisch! Niet alleen omdat ik jungle printjes over het algemeen heel tof vind, maar omdat de print van McIndoe net even anders is. Het is grappig, leuk en niet te serieus. En toch ziet het er leuk en draagbaar uit. Sinds een aantal weken heeft McIndoe Design ook een aantal kids sweaters en dat was het ultieme excuus om wéér eens even onbeschaamd te twinnen met Mosi.

De ultieme zondag sweater

Ontbijt is mijn lievelingsmaaltijd van de dag. Of dat nou doordeweeks en met een tikkie haast is, of de uitgebreidere versie in het weekend. I love it! Als ik naar bed ga kan ik soms al aan mijn kom granola denken en dineren met een spiegelei is voor mij ook echt geen straf. Nou gaat dit voor Mosi niet helemaal op, maar toch loopt hij minstens net zo vrolijk rond met zijn ei-sweater. Hij is namelijk niet alleen grappig, maar ook super zacht! En het is zo unisex dat het super stuk is om met het hele gezin in te twinnen.Het leuke is dat elk eitje met de hand gemaakt wordt en je zelfs als je aan het matchen bent nog origineel blijft. Geen ei is hetzelfde. Lekker casual, maar toch met wat persoonlijkheid. Deze trek je vanaf je hem hebt elke zondag uit de kast. Of elke andere dag van de week…

mcindoe-1979.jpg

mcindoe-2006.jpg

mcindoe-1838.jpg

McIndoe Design

De Jungle Jumpsuit is dus mijn favoriet, maar dat is niet het enige kledingstuk met zo’n toffe handgetekende print. Eigenaar en designer Maddy McIndoe is gespecialiseerd in het ontwerpen van te gekke,  vaak tropische, patronen. Deze tropische invloed komt voort uit de liefde voor Zuid Amerika en zie je al in het logo met toucan terug. Samen met haar team heeft ze al meerdere collecties gelanceerd met steeds weer de meest geweldige kleurrijke prints. Krokodillen, dino’s of walvissen, bij McIndoe vind je ze terug.

orca_print_2048x2048
PRINT_DODO_2048x2048

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s