Mosi in Mainio All That Jazz

Mosi is komende herfst gehuld in Mainio. De nieuwe All That Jazz is hem op het lijf geschreven. ”Zet de muziek aan mama” zijn woorden die ik vaak en graag hoor. Hij geniet al sinds hij heel klein is heel erg van muziek en hoorde al vroeg in elk geluidje het mooie. Dansen deed hij zelfs bij het schudden van een pak rijst. Dat dansen doet hij nog steeds, maar nu wel op ‘echt’ muziek. In zijn mooie nieuwe kleding, want zijn outfits zijn zo comfortabel dat je er de gekste moves in kunt maken.

mainio-1147.jpg

mainio-1556.jpg

mainio-1629.jpg

Mainio duurzaam en gedurfd

Het Finse Mainio is met een start in 2014 nog vrij jong. Het is een duurzaam kinder- en dameskledingmerk dat duurzaamheid altijd voorop zet. Niet alleen in het productieproces, maar ook in de zin dat het goed gemaakt is en dus lang mee kan. De designs zijn gedurfd en heel eigen. Geen seizoenskleding, maar het kan jaren gedragen worden (door verschillende kindjes). Wat ik echt het allerbelangrijkste vind bij kinderkleding is dat het lekker zit. Er moet gespeeld kunnen worden, op een comfortabele manier en zonder dat je bang moet zijn dat tere stofjes het niet aankunnen. Dat zit bij Mainio wel goed. Elk stuk heeft een lekkere relaxte pasvorm en de stoffen zijn stevig genoeg om in te kunnen ravotten.

mainio-1157.jpg

mainio-1525.jpg

mainio-1100.jpg

mainio-1542.jpg

mainio-1618.jpg

 

All That Jazz

De nieuwe All That Jazz collectie heeft een prachtig kleurenpalet van zwart, oker geel, , mosgroen bordeauxrood en crème wit. Nu is er niet heel veel wat Mosi niet staat; hij kan heel veel kleuren goed hebben. Zwart vind ik hem altijd extra stoer maken, en het oranje geel is één van mijn eigen favorieten. Voor alles eigenlijk. In huis en in kleding. En wat is dan beter dan een kind dat het met plezier draagt. Buiten de kleuren zijn er ook gave printjes bij Mainio. Dit keer is Mosi’s favoriet tot nu toe de print met de platenspelers. Die herkent hij zelf ook als muziekbroek en muziekvest. Dat vind ik dus helemaal leuk. Dat hij ook echt blij wordt van zijn mooie kleding. Verder heeft hij ook een gave zwarte broek met Jazz schoenen, die we vaak combineren met zijn shirt met de grappige bever. Meisjesmoeders kunnen hun hart ophalen bij de leuke jurkjes. Ze zijn schattig en zwierig, maar heel draagbaar. Voor babies zijn er ook weer hele leuke jumpsuits. Daar kleedde ik Mosi toen hij klein was het allerliefst in.

mainio-1388.jpg

mainio-1350.jpg

mainio-1528.jpg

mainio-1348.jpg
Hij wilde even laten zien hoe sterk hij is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s