Zwemmen met de Franse slag

Met een zomer als deze kun je wel een aantal zwembroeken gebruiken. Er gaat al meer dan twee weken geen dag voorbij dat we niet met water spelen. Mosi heeft er dus ook weer één bij. Dit keer een lekker klein broekje van Pacific Rainbow, waar hij thuis met deze temperaturen ook de hele dag in rondloopt. We zitten ook vol in de zindelijkheidstraining nu en dan is het fijn om ook vast te oefenen met een soort onderbroekje. Daar moet hij namelijk best aan wennen. Van zijn boxers moet hij nog niks hebben, maar deze zwembroek vindt hij gelukkig wel fantastisch. Ik heb ook niet voor niets voor zijn lievelingskleur gekozen; mooi warm geel.

pacific rainbow-0813pacific rainbow-0821

20180718-DSCF0251.jpg
Ook binnen lekker in zwembroek als het 30 graden is
20180718-DSCF0240.jpg
Of buiten in de tuin natuurlijk

Pacific Rainbow

Pacific Rainbow is een Frans merk met zwemkleding voor jongens en meiden. Zelf werd ik getrokken door de prachtige meidenbadpakken met bloemenprints. Zo mooi! Ze hebben badpakken, bikini’s en zwembroeken, maar ook de fijne UV-shirts en zelfs bijpassende zwemmutsen. Hadden we die in Italië maar gehad, dan liepen we er toch wat stijlvoller bij. Daar moet je in het zwembad namelijk bijna overal een zwemkapje op, wat in Frankrijk overigens ook heel normaal blijkt te zijn. En ook regels voor de lengte van je zwembroek blijken er in sommige (vakantie)landen heel normaal. Check dat dus even voor je je nieuwe vakantielook binnenhaalt. Bij Pacific Rainbow kan je gelukkig altijd slagen want ze hebben dus alles. Kort, lang, strak en los. En altijd met bijpassend shirt. Dat raad ik zeker aan hoor. Is een stuk fijner dan de hele tijd opletten met smeren. Bijpassend is het overigens al snel, want de verschillende kleuren combineren heel fijn. Zo is het heel makkelijk om bijvoorbeeld twee broekjes te combineren met hetzelfde UV shirt en zwemmutsje en het toch meerdere geslaagde looks te creëren. Mijn favorieten zijn de bloemenpint voor meiden, de pastelkleurtjes (hoe mooi met een sunkissed huidje) en het gele broekje van Mosi in combinatie met gestreepte shirtje met gele boord.

 

 

Mijn lievelingsstrand dichtbij Den Haag

Je moet er wat moeite voor doen, maar dan heb je ook wat. Mijn lievelingsstrand ligt achter de duinen van Meijendel. Met de fiets ben je er vanuit Scheveningen of Wassenaar eigenlijk zo, maar je moet wel wat heuvels over. Door een prachtig natuurgebied hoor, dus het is eigenlijk meer een traktatie dat je die tocht eerst moet maken. Ik heb het over het strand bij Strandslag Meyendel, dat ligt zo’n anderhalve kilometer vanaf Noorderstrand 35, het laatste stukje met strandtenten bij Scheveningen. Dit strand is niet druk en mooi breed.  Je loopt lekker vanuit de duinen vol gras naar beneden en heb uitzicht op zowel de pier van Scheveningen als Katwijk aan Zee. Hier heb je het gevoel dat je op vakantie bent. Rust en ruimte om je heen en echt even weg van de stad. Er is dan ook verder helemaal niets, maar als je zelf je fietstassen volgooit met voldoende lekkers kom je wel wat uurtjes door. Zelf vind ik het heel fijn om op een warme dag ’s avonds nog even naar het strand te gaan. Dan is de fietstocht ook zo fijn met het prachtige licht van de laagstaande (en niet zo heet brandende) zon.

pacific rainbow-0838.jpg
Een echte strandjutter met handen vol drijfhout

pacific rainbow-0826

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s