Pluk de dag met Chalmers Pyjama’s

Soms zie je iets voorbij komen waar jou naam op zou kunnen staan. Dat was het geval toen ik de tijger kimono van Chalmers zag. Wauw! Ik ben echt dol op badjassen. Sinds Mosi draag ik er elke dag een. Een leuke voor de zomermaanden had ik nog niet, maar daar was hij hoor. Het perfecte exemplaar. Een dun wit katoensatijnen kamerjasje met grote tijgers.

Chalmers-9756.jpg

Chalmers-9858.jpg

Mijn Chalmers kimono

Mijn Chalmers tijger kimono heeft tot nu toe meer strand gezien dan dat hij binnenshuis is geweest, maar dat zal zodra mijn vakantie over is wel omslaan. Jammer, want omdat hij zo mooi is doet hij het prima als ‘echt’ kledingstuk over je bikini heen. Super fijn, zeker als je net als mij graag ’s avonds laat blijft hangen om de zon in zee te zien zakken. Nu moet ik bekennen dat ik in Italië met 35 graden ook in en om het appartement vaak niet meer dan een bikini aan had. Dan is het dus ook wel hele handig om zo even snel iets luchtigs iets aan te kunnen trekken en iets gekleder te zijn. Trouwens met een broek eronder zou je hem zelfs gewoon als kledingstuk kunnen dragen. Daar hou ik van; chillkleding waar je de deur zonder gêne mee open kunt doen.

Chalmers-0020

Chalmers-0026.jpg

Chalmers-0045

Pyjama’s en loungewear

Deze kimono is natuurlijk niet het enige wat Chalmers heeft. Er is een hele collectie pyjama’s en loungewear, waaronder twee sets (korte en lange broek) met dezelfde tijgerprint. Ik zou er wel een slaapfeestje voor willen organiseren! Niet dat alleen de tijgerprint gaaf is hoor. Bij elk stuk zie je weer dat het niet alleen lekker moet zitten, maar ook stijlvol moet zijn. Deze pyjama’s zijn niet gemaakt om enkel in te slapen. Hier mag je gerust een hele dag in doorbrengen. Zelf vind ik ook de wijde loungebroek heel tof. Dit is nog eens wat anders dan de doorsnee sweatpants. Hier zou ik wel in willen bingewatchen. Niet dat ik dat de afgelopen drie jaar ooit nog heb gedaan, daar komt altijd iemand tussen. Maar zo’n set moet ook heerlijk zijn om een dagje treinbanen te bouwen.

Een gedachte over “Pluk de dag met Chalmers Pyjama’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s