Vaderdagtip: Charlie Choe

Mosi heeft weer een nieuwe pyjama hoor, maar hij is er dan ook gek op. Dit keer is het een hele fijne zachte zomerpyjama van Charlie Choe. De print heeft de naam Good Vibes gekregen en dat straalt het ook wel uit. Het is echt een pyjama waarvan je een instant vakantiegevoel krijgt. En nou komt het leuke.. het is bijna vaderdag en van deze pyjama is dus ook een herenversie. Hoe leuk om vader en zoon in dezelfde set van een ontbijt op bed te zien genieten komende vaderdag. En moeders, vergeet jezelf dan niet. Er is een minstens net zo leuke damescollectie.

charliechoe-7315.jpg

pyjama-short-set-long-good-vibes-charlie-choe.jpg

Charlie Choe Sleepwear

Al zolang ik me kan heugen ben ik gek op pyjama’s geweest. Niet dat ik er altijd in rondliep, maar ik kon gewoon heel blij worden van een frisse zachte pyjama. Een knalroze badstof exemplaar was mijn favoriet. Nu is er een hele periode geweest dat ik gewoon een oud shirt uit de kast trok en dat was het, maar sinds ik voor Mosi leuke pyjama’s ben gaan kopen doe ik dat voor mezelf ook weer. Zal vast niet los staan van het feit dat je, als moeder, aankleden vaak een stuk later op de agenda hebt staan dan in het kinderloze tijdperk. De merken met pyjama’s voor het hele gezin zijn vaak mijn lievelings, omdat ik het mega knus vind (ja ik ben een beetje suf) om in dezelfde pyjama op de bank een filmpje te kijken. Charlie Choe is er zo een. Met pyjama’s voor babies, kinderen en volwassenen. En wat dan ook wel weer heel handig is voor de zwangere moeder onder ons; Charlie Choe maakt speciale zwangerschappyjamabroeken!!

 charliechoe-7312.jpg

charliechoe-7340.jpg

charliechoe-5882.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s