Slim meubelstuk van by KlipKlap

Ik heb Mosi’s leeshoekje een update gegeven. Hij heeft een geweldig slim nieuw bankje daar. Het is de KK 3 Fold van by KlipKlap – het Deense meubelmerkje met allemaal multifunctionele stukken. Als het ‘bankje’ op zijn plek staat wordt het ook echt als bank gebruikt, maar zodra ik een ruimer stuk in huis op zoek wordt er gesprongen, gekoprold en gegleden. Als je hem uitklapt is het een gymmat, kan je er fijn op spelen en zelfs op slapen. Klap je hem weer op een andere manier uit, dan ontstaat er een schuine helling waar weer andere spelletje mee bedacht kunnen worden. Dit bankje is dus ideaal voor de echte ontdekkers, die graag nieuwe functies ontdekken.

byklipklap-6866.jpg

byklipklap-6871.jpg

 

byklipklap-6853

klipklap-1517.jpg

byklipklap-7440

By KlipKlap

Het bankje dat wij nu in huis hebben is het stuk waar by KlipKlap in 2011 mee begon. Oprichter Pia Lauritsen zocht toen zelf een speelmatras voor haar zoontje waarop hij zich kon ontwikkelen. Ze zocht winkels en internet af, maar kon geen matras vinden van goede kwaliteit en met een mooi design. Ze besloot dus om het zelf maar te gaan maken, maar dan wel op een manier dat het multi inzetbaar zou worden. Dit is jaren later nog steeds een van de belangrijkste uitgangspunten van by KlipKlap. Elk nieuw design heeft een sterke focus op multifunctionaliteit. Over de jaren heen is er een hele lijn ontstaan. Van stoeltjes, poefs en bankjes – tot een prachtige collectie houten meubels. Allemaal met een strak, Scandinavisch uiterlijk en van zeer goede kwaliteit.

byklipklap-7130.jpg

 

 

klipklap-7731

klipklap-7766.jpg

klipklap-7769.jpg

klipklap-7764.jpg

Onze ervaring met het KlipKlap matras

Ik noem ons matras steeds een bankje, omdat dat de functie is waarin we hem het meest gebruiken. Mosi vindt het een heerlijk bankje, omdat hij er goed op kan zitten, maar ook kan liggen of staan. Het is een stevig matras, dus zakt niet in als hij erop staat. Daarbij mag dat van mij dus ook gewoon – het is ook namelijk ook wel een beetje een speelvoorwerp. Eens in de zoveel tijd trek ik het matras de kamer door en klap ik hem uit. Dan begint Mosi direct te springen, rollen en spelen. Hij kan er uren op doorbrengen. Dat is als ouder natuurlijk heerlijk. Ook als we er samen op spelen trouwens. Het is bijvoorbeeld de ideale plek om met de houten blokjes op te spelen. Je kunt comfortabel liggen, maar het is stevig genoeg als fundament voor een mooi bouwwerk. Zo hou je het wel even vol!

byklipklap-7483.jpg

byklipklap-7479.jpg

byklipklap-7477.jpg

byklipklap-7449.jpg

byklipklap-7451.jpg

byklipklap-7463.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s