GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Mosi is bijna jarig. Drie wordt hij. Nog één jaar en hij is écht groot. Of zal ik dat elk jaar blijven zeggen? Het blijft toch dubbel dat groter worden. Ik heb datzelfde weekend daarom maar als startpunt van mijn vakantie genomen. Vijf weken vrij vanaf half juni. Nu krijgt Mosi natuurlijk weer een leuk cadeau, maar naast iets tastbaars zou ik deze leeftijd waarop de eerste levensherinneringen worden opgeslagen, inluiden met een speciaal moment. Een eerste bezoek aan de Efteling lijkt me sprookjesachtig genoeg om het in ieder geval nog een lange tijd over te hebben samen.

GUESTHOUSE_HOTELS_-_HOTELROOM_TYPE_C_view_3.jpg

GHK-1-1400x788.jpg

De Efteling op loopafstand

Nu ben ik dus op zoek gegaan naar een hotel bij de Efteling. Nou is het niet dat Mosi de Efteling alleen niet prachtig genoeg zou vinden, maar meer dat ik het heerlijk zou vinden om dit dagje uit te verlengen tot mini vakantie. Zo kunnen we ultiem van de verjaardag, het park en de start van mijn vakantie genieten. Tien dagen voor Mosi’s verjaardag, op 7 juni, opent het nieuwe GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Een super gaaf hotel met kamers waar je fijn met de hele familie samen kan slapen. Er passen tot wel 8 personen in een kamer. En dan slaap je nog in hele coole bedden ook. Er zijn ongelooflijk toffe twee persoonsstapelbedden, bedhuisjes en bedden die dan weer onder die stapelbedden vandaan komen. Waar ik zelf wel op kick is dat het design in het hele hotel echt geweldig is. Met strakke meubels op de kamers en in de publieke ruimtes. En dan heb ik het nog niet eens over de tuin gehad. Er is een hele leuke daktuin met glijbanen, schommels en zandbak voor de kleintjes, maar ook tafeltennis, poolbiljart en airhockey voor de oudere (kinderen).

GreenHouse-viewa-1400x788.jpg

Duurzaam dineren

 

Nog zoiets leuks; bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel gaan ze voedselverspilling tegen. Daarvoor werken ze samen met Albert Heijn en verandert de kaart dagelijks. Wel jammer als je de volgende dag hetzelfde wilt eten, omdat het zo lekker was. Maar het voordeel is dan weer dat elk recept graag met je gedeeld wordt, zodat je het thuis na kunt maken. Gewoon met ingrediënten van je eigen supermarkt. Zo neem je ook direct een stukje herinnering mee naar huis. Stel je voor dat je nog jaren die lekkere pasta uit het GuestHouse Hotel kookt, dan is je bezoek toch nog waardevoller. Ik hoop in ieder geval dat ik een lekker receptje voor mijn kleine pasta liefhebber mee naar huis kan nemen en die noem ik dan Efteling pasta. Laat ons bezoek maar raden hoe we aan die naam gekomen zijn.

GUESTHOUSE_HOTELS_entree.def_-1400x788.jpg

GuestHouse-Hotel-Your-Garden-4.jpg

Zoek je nog een hotel in de omgeving van Kaatsheuvel? Dan hoef je nu dus niet meer verder te kijken. Leuker dan dit gaat het volgens mij niet worden.

 

44091_VT_01b.def_.jpg

42434_03.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s