Wijzen op de wereldkaart

Binnenkort gaan we voor de derde keer samen vliegen. Vlak voordat Mosi 1 jaar werd zijn we naar Portugal geweest, vorig jaar naar Tenerife en over een aantal weken vertrekken we naar Puglia in Italie. Dit wordt de eerste keer dat hij beter zal snappen wat we aan het doen zijn als we in het vliegtuig zitten en aangezien we nu net een wereldkaart aan de muur hebben hangen, zal ik dat nog wat extra stimuleren ook. We kijken samen waar we wonen, waar we zijn geweest en waar we naartoe gaan. Dat is natuurlijk nog heel abstract voor Mosi, maar wel een hele leuke manier om samen te kletsen over de komende vakantiebestemming.

wereldkaart-6630.jpg

Wereldkaarten.nl

Onze wereldkaart is van wereldkaarten.nl. Hier kun je echt ontzettend veel wereldkaarten vinden. Van stads- en landkaarten tot de echte wereldkaarten in verschillende thema’s. En dan zijn er ook nog allemaal grappige gadgets die het perfect doen als cadeau aan wereldreizigers (in spé). De wereldkaarten zijn naast in verschillende thema’s ook op verschillende manieren van afdrukken te bestellen. Ik heb gekozen voor de variant schoolplaat, omdat ik dat erg gaaf vind bij de wereldkaart die ik op het oog had. Echt zo’n gedetailleerde schoolplaats die me aan de schoolbanken doet denken. Afhankelijk van je favoriete design kan er weer een ander soort materiaal erg mooi matchen. Zwart-wit is bijvoorbeeld erg mooi op aluminium en felle kleuren komen juist mooi uit op plexiglas. Wil je een statement maken, dan is het behang natuurlijk ook heel tof en met een prikbord kun je goed vlaggetjes prikken op alle plekken die je hebt bezocht of je juist volgende reizen uitstippelen.

wereldkaart-6571.jpg

wereldkaart-6575.jpg

Schoolplaat realistisch textiel

De plaat aan onze wand is 150×90 cm en is de variant realistisch textielposter. Hij heeft mooie zachte kleuren, waardoor het zo in ons vrij neutrale maar toch kleurrijke interieur blend. De tonen zijn niet te aanwezig, maar maken de wereldkaart wel goed herkenbaar als wereldkaart. Het is echt zo’n kaart die vroeger in je klaslokaal hing. De vintage look maakt het ook wel weer hip en decoratief en niet zo zeer puur functioneel. Dat vind ik als niet ontzettende wereldreiziger juist wel gaaf. Ik reis graag, maar heb lang de wereld nog niet gezien. Dromen doe ik met deze kaart met Mosi samen, want dolgraag zou ik hem de hele wereld laten zien. Dat doen we nu dus eerst maar op deze kaart, en wie weet pakken we vervolgens ooit samen onze tas om de plannen waar te maken. En dan ruilen we de wereldkaart aan de muur bij terugkomst om voor onze mooiste reisfoto op zo’n zelfde schoolplaat van fotocadeau.nl.

wereldkaart-6578wereldkaart-6579wereldkaart-6580wereldkaart-6582wereldkaart-6583

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s