Voetjes vegen met Mad about Mats

Naar binnen, naar buiten, naar binnen, naar buiten – zomers is onze tuin werkelijk het verlengde van de woonkamer. En de woonkamer helaas ook het verlengde van de tuin. Hoewel dit de dagen zijn dat ik juist heerlijk kan schoonmaken, omdat Mosi lekker buiten is, zag het er meestal nog dezelfde dag uit alsof er al weken geen stofzuiger geweest was. En dat allemaal vanwege het gebrek aan een leuke deurmat. Met dank aan Mad about Mats is dit nu gelukkig verleden tijd.

madaboutmats-6402.jpg

madaboutmats-6403.jpg

De perfecte hippe mat

De belangrijkste plek waar we in en uit lopen is via de openslaande deuren bij de serre. Dit is ook gewoon een stuk woonkamer en daarom wilde ik echt heel graag een mooie mat. Die kon ik dus niet vinden. Alles was zo ontzettend deurmatterig of saai. Tot ik Mad about Mats tegenkwam. Deze matten zijn een toevoeging aan je interieur. Er zijn ontzettend veel prints, waaronder de gave bladeren print die wij nu in de serre hebben liggen. Het is echt de perfecte mat voor onze ruimte, want hij is langwerpig en smal. De mat ligt zo over de hele breedte van de openslaande deuren, maar beslaat verder niet meer ruimte dan nodig. De andere deur naar de tuin is ook precies de plek waar wij uit de douche stappen. Hier moest ook een mat komen, maar dan wel een zachte. Gelukkig heeft Mad about Mats drie soorten matten waaronder een zachte variant. Ook hier lopen we nu schoon binnen, van twee kanten dus!

madaboutmats-6368.jpg

madaboutmats-6361
Zacht genoeg om op te spelen
madaboutmats-6367
naar buiten, naar binnen
madaboutmats-6359.jpg
Een fijne lange smalle mat

Drie soorten matten

Het Belgische Mad about Mats maakt drie soorten matten, in vele vormen en maten. Allereerst is er de scraper, zoals als onze mat in de serre. Deze mat is een echte schoonloopmat. Hij is iets harder maar wel met fijne korte ‘haren’. Hij is dus niet zo log als veel deurmatten en neemt subtiel plaats in je ruimte. Bovendien kan hij nog in de wasmachine ook. Onze badmat is van de variant touch. Dit is zachte absorberende mat, die erg goed is in ‘drooglopen’. Vanwege het super zachte karakter is dit ook een fijne mat voor de slaapkamer of kinderkamer. Daar zijn trouwens ook hele leuke uitvoeringen voor bijvoorbeeld met hinkelbaan of in de vorm van een poes. Als laatste is er ook nog de hygiënische pure mat. Deze zijn glad en bijvoorbeeld heel fijn voor de keuken. Met al de gave printjes geef je een basic keuken direct een andere uitstraling.

madaboutmats-6552madaboutmats-6554madaboutmats-6559madaboutmats-6563

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s