Cadeautip: Vedder & Vedder

Een aantal weken geleden vierde ik mijn 29e verjaardag. Een verjaardag waarop ik al lang geen lijstje meer hebt liggen met wat ik graag zou willen hebben. Tenminste, zo gaat dat al jaren bij mij. Ik vind het veel belangrijker om gewoon een gezellige dag samen te hebben. Maar er zijn van die cadeau’s die extra waarde krijgen alleen al door het feit dat je ze gekregen hebt. De persoonlijke sieraden van Vedder & Vedder horen zeker in dat rijtje thuis.

BOLLENSTREEK 21-APRIL. 2018-02210.jpg
Mosi kijkt ook graag naar de ketting met zijn naam

Ketting met naam

Ik heb in aanloop naar mijn verjaardag de kettingen van Vedder & Vedder dus toch maar wel een aantal keer laten zien, met meer dan duidelijke hints dat ik hier heel gelukkig mee zou zijn. En het is grappig, want het is pas sinds een aantal maanden dat ik weer een stuk meer sieraden ben gaan dragen. Toen Mosi bijna drie jaar geleden geboren werd heb ik veel af gedaan vanwege zijn grijphandjes en tot voor kort nooit meer om gedaan. Leuk dus dat mijn nieuwe sieraad om hem draait. Ik heb namelijk een zilveren bar necklace met zijn voornamen gekregen in het handschrift van zijn papa. Een super persoonlijk cadeau en daarom zo bijzonder en dierbaar. Deze gaat niet meer af.

Vingerafdruk, initialen of een persoonlijke tekst

Naast mijn ketting met handgeschreven tekst of namen zijn er bij Vedder & Vedder nog heel veel meer opties om een heel eigen cadeau samen te stellen. Het begint al bij de keuze voor goud, zilver of rosé goud. Ieder heeft zo zn voorkeur en daar kun je dus helemaal rekening mee houden bij bijna elk ontwerp. En wil je dan een ketting, armband, ring of oorbellen? Zo kun je een sierraad met vingerafdruk in meer dan zeven verschillende varianten laten maken. De signet ring en de lariat bar, die ik nog zou kunnen toevoegen aan mijn huidige ketting, zijn daarvan mijn favorieten.

Choose & create collectie

Naast de super persoonlijke sierraden, waarmee je echt iets zelf maakt, is er ook een hele fijne collectie waaruit je iets met betekenis kunt kiezen. Denk aan subtiele ringetjes met letters en hangers met sterrenbeelden, bloemen, landen en streken. Grote kans dat je ook hieruit iets kunt samenstellen wat voor jou en de ontvanger een speciale betekenis heeft. Ik vind deze collectie ook heel leuk om te combineren met een sierraad dat je al hebt, om het zo nog meer betekenis te geven. Een hanger van de wereld als je samen op reis bent geweest, of de Ivy bloem om een speciale vriendschap te bezegelen. Het leuke van de alfabet ringen vind ik dat ze stapelbaar zijn, dus stel je kies de voorletter van een kind, dan kan je een volgende ring na de geboorte zo aan je vinger schuiven.

Nou is het over twee weken Moederdag, dus nog mooi op tijd om een persoonlijk cadeau te (laten) maken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s