Een bezoekje aan de bollenstreek

Wat hebben wij een prachtige zaterdag achter de rug. We zijn in Lisse geweest, om de bloeiende bloemen te bekijken. Nu dacht ik dat ik de grootste bloemenfan in huis was, maar dat is misschien toch Mosi. Vanmorgen begon hij de dag al met dat hij zo graag terug wou. Het was dan ook erg bijzonder. Een tip voor de bloeizoekers onder ons. Ik heb de kaart van de Flower Map gebruikt om te kijken wat waar in bloei stond. Hier worden steeds actuele foto’s geplaatst, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bij de velden waar wij gestopt zijn kwamen net de eerste rode tulpen op, maar toen we weer verder gingen stonden er al hele velden vol tulpen in bloei. Ik vind zelf de hyacinten en narcissen ook prachtig en de geur in zo’n veld op een zomerse dag als gister is natuurlijk fantastisch. Wie weet gaan we dit jaar gewoon nog een keertje terug. We hebben gelukkig nog een paar weken bloemenpracht te gaan.

bloemen-5948-2.jpg

bloemen-5933-2.jpg

bloemen-5966.jpg

bloemen-5978.jpg

bloemen-5975.jpg

bloemen-5998.jpg

bloemen-6016.jpg

bloemen-5989.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s