Unieke leggings van hpstr.bb

Via Instagram kom ik regelmatig in contact met de leukste Etsy winkels. Het leuke daaraan vind ik dat het meestal om hele kleine eenmansbedrijfjes gaat waar je de passie terugziet in de collectie. Zo ook bij hpstr.bb; Maike naait de kleding uit haar collectie op bestelling in haar ‘vrije tijd’. Ze maakt veel gebruik van organische stoffen. Heeft een enorm assortiment stoffen. En kies je voor hpstr.bb, dan weet je dus ook zeker dat het op een goede plek gemaakt is. Esthetisch en ethisch verantwoord dus!

kokonoko-5672.jpg

Kleurrijke handgemaakte leggings

De gekleurde verfspetter legging van Mosi maakt me zo vrolijk dat ik hem er het liefst elke dag in zie. Dat gaat helaas niet, want meestal moeten zijn broeken aan het eind van de dag toch wel de was in. Daar kwam het broekje overigens piekfijn weer uit. De wasmachine test is geslaagd. Het stofje is super soepel en Mosi is er ook erg blij mee. Een van onze nieuwe favorieten.

kokonoko-5680.jpg

kokonoko-5678.jpg

Het gekleurde broekje is redelijk lastig te combineren met Mosi’s bonte kledingcollectie. Zijn andere nieuwe broekje; met de lepels met gezichtjes is qua kleur helemaal mijn ding. Hij combineert geweldig. Houtskool met geel zijn precies de fijne kleuren die bij alle andere natuurlijke tonen erg goed staan. De print is ook grappig en een tikkie artistiek – moeder blij, zoon blij.

kokonoko-5698.jpg

kokonoko-5700.jpg

Naast deze twee items heeft Maike op dit moment nog meer dan 100 andere stukken in haar assortiment. Ik zou bijna met de dooddoener gooien dat er voor ieder wat wils is. Hou je van leuke printjes bij je kind(jes)? Dan gaat die overigens zeker op. Kleurrijk, monochroom, stoer of schattig. Maike maakt het allemaal.

kokonoko-5658.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s