Op avontuur in Koko Noko

Als je van lekkere stoere en praktische kinderkleding houdt is Koko Noko jouw merk. Voor Mosi kies ik al te vaak voor tere stofjes of kwetsbare kleuren en dat terwijl hij van ravotten houdt. Het werd dus tijd voor een wat praktischer setje, waarin hij heerlijk zijn gang kan gaan. En dat hebben we zeker gevonden bij Koko Noko.

kokonoko-5776.jpg

kokonoko-5783.jpg

kokonoko-5790.jpg

Mosi in Koko Noko

Mosi heeft een heerlijk zacht joggingpak, een leuk groen shirt en een fijne stevige, maar soepele korte broek.  Mosi kan ontzettend kieskeurig zijn als het op zijn kleding aankomt. Als hij iets niet aan wil, dan gebeurd het ook niet. Zijn nieuwe items van Koko Noko trok hij gelukkig met plezier aan. Alles staat erg leuk bij elkaar, dus dat maakt het aankleden nog makkelijker. In zijn nieuwe pak zijn we naar een binnentuin in de onze buurt gegaan. Hier heeft hij lekker geravot. Bij het water, de planten en de oude boomstam. Aan het einde van de dag belanden Mosi’s kleren eigenlijk altijd in de wasmand, en dat is bij Koko Noko geen probleem. Geen handwas, wolwas of fijnwas. Gewoon lekker op 30 of 40 graden tot de vlekken eruit zijn.

kokonoko-5824.jpg

kokonoko-5850.jpg

kokonoko-5862.jpg

Kokosnoot

Eén van de inspiratiebronnen van Koko Noko is de kokosnoot. Deze groeien aan palmen over heel de wereld. Hoe kan dat? Dat komt omdat de kokosnoot een erg avontuurlijke vrucht is. Kokosnoten drijven. Valt er één in het water? Dan ‘zeilt’ hij met de stroming mee naar een nieuw strand. De kokosnoot duikt in het diepe, laat zich meevoeren en is niet bang voor een avontuur. Een wereldburger van formaat. Koko Noko haalt inspiratie uit alle werelddelen. Van het binnenland van Zuid-Amerika tot het verre oosten. We combineren urban met tribal, klassiek met modern. Koko Noko maakt kleren voor de wereldburgers van de toekomst. Praktische en stevige kleren, trendy en kleurrijk, geschikt voor alle wasmachines.

kokonoko-5875kokonoko-5880

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s