Zomerse nieuwe Snurk collectie

Wie ons volgt op Instagram weet inmiddels wel dat Mosi erg graag in zijn SNURK pakken rondloopt. De blauwe twirre set en de harige mamoet zijn hier bijna dagelijkse kost. Met gister eindelijk de eerste zomerse temperaturen achter de rug, werd het tijd om een zomerse set uit de kast te trekken. Gelukkig hadden we die als echte SNURK-fans al klaarliggen. Het was nog lastig kiezen uit alle nieuwe kleurrijke prints, maar Mosi is de trotse bezitter van een roze ijsjespyjama.

snurk horizontal wear-5366.jpg

snurk horizontal wear-5413

Popcorn, bananen en softijs

Mijn persoonlijke favorieten uit de nieuwe collectie zijn de gele popcorn print, de roze softijsjes en natuurlijk de bananen. Maar ook de donkerblauwe pakken met hanenprint en de zwart witte met het bekende teddy beertje (hier is ook een dekbedovertrek van) vind ik super gaaf. Eigenlijk ben ik gewoon fan van het type prints dat SNURK maakt; ze maken op een geweldig leuke manier gebruik van fotoprints met redelijk alledaagse onderwerpen. Ook bij deze zomercollectie zijn er weer shorts, shirts, t-shirt dresses en tank tops voor jong en oud. Van maat 56 tot XXL. Twinning is winning

snurk horizontal wear-5426.jpg

snurk horizontal wear-5458.jpg

 

Nieuw beddengoed

Naast nieuwe prints horizontal wear, wat Mosi dus het liefst dag en nacht aanheeft, zijn er ook een aantal nieuwe prints voor het beddengoed bijgekomen. Een hele mooie print van een harige pauwendeke met intense kleuren. En een stoere walvisprint gemaakt van een antieke schets. Dat past helemaal bij de huidige kinderkamer trend met veel vintage, schoolplaten en grijze, zwarte en witte tonen. En een vrolijke zomers knitted flowers print. Daar zou ik zelf wel onder kunnen liggen. Voor de kleine superhelden zijn er ook twee gave superhelden ontwerpen bijgekomen.

 

2 gedachtes over “Zomerse nieuwe Snurk collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s