Ochtendgymnastiek met Lillagunga

Sinds een week of twee hebben we gymringen midden in de woonkamer hangen. Een kinderdroom van mijzelf is nu werkelijkheid voor Mosi. Ik weet nog als de dag van gister hoe enthousiast ik was als we bij gym het onderdeel ringen deden. Ik vond het fantastisch. En wat blijkt – de appel valt niet ver van de boom – Mosi is namelijk dolblij met zijn gymringen van Lillagunga. Vanaf het moment dat ze hingen wist hij direct kunstjes uit te halen en dat worden er alleen maar meer.

lillagunga gym rings mosi
In pyjama aan de ringen

Eikenhouten gymringen

Mosi heeft prachtige eikenhouten gymringen met een warm geel touw. Een prachtige combinatie, zo midden in de woonkamer. Lillagunga heeft veel om uit te kiezen; witte of eiken ringen. En dan nog een stuk of 10 verschillende kleuren touw. Maar de ringen zijn natuurlijk niet alleen mooi. Ze zijn look gewoon heel erg leuk en helpen om sterker te worden. Bovendien ontwikkelt het spelen met de ringen de balans en lichaamscoördinatie. Ik moet zeggen dat ik verbaast was hoe goed Mosi het direct kon. Wat zit er een kracht in dat kleine mannetje. De ringen zijn gemaakt voor kinderen vanaf drie. En hoewel Mosi pas over een paar maanden echt drie is, gaat het dus erg goed. Ik blijf wel altijd in de buurt en ik heb een mat gekocht om onder de ringen te leggen zodat hij zacht kan vallen.

Schommels voor iedereen

Naast de gymringen heeft Lillagunga ook erg mooie schommels. Een speciale dreumesschommel met een veilig zitje. Deze is ook weer prachtig uitgewerkt en lijkt me super handig met een kleintje in huis. Die zijn meestal gek op schommelen en zo hoef je niet altijd naar de speeltuin om aan die behoefte te voldoen. Plus het staat nog erg gezellig ook. Na de dreumesschommel komt de classic. Deze is er in net zoveel mooie kleurencombinaties als de ringen én een optie om hem te personaliseren met de naam aan de onderkant. Gaaf als je de schommel cadeau doet! Wat Lillalunga goed begrepen heeft is dat schommelen niet alleen leuk is voor kinderen. Er is dus ook een grote versie van de classic, speciaal voor de young at heart. Als ik een groot huis had, dan wist ik het wel.

DSCF9767_previewtoddler-keinu_previewGirl_In_Park_EDIT_preview

Rendier hobbelpaard

Het rendier hobbelpaard van Lillagunga noemde in al in mijn top 5 design hobbelpaarden. En dat is niet voor niks. Dit rendiertje is zo mooi strak en tijdloos. Je zou hem bijna in huis laten staan als je kinderen hem ontgroeid zijn alleen maar ter decoratie. Hij is prachtig en staat goed in een volwassene interieur. Precies wat ik fijn vind bij kinderspeelgoed. Dit rendier laat zien waar Lillagunga voor staat; ze vormen klassiek speelgoed om tot een moderne versie met een simpele uitstraling en van sublieme kwaliteit. Universele producten waar je jaren plezier van en mee kunt hebben.

lillagunga_rocking_reindeer_004_preview.png

Lillagunga
Sneller dan het licht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s