Een wilde badcape van Zoocchini

Één keer per week was ik Mosi’s haren. Hij vindt dat niet leuk, want het is ook het moment dat ik zijn krullen doorkam met conditioner. Sinds hij dat koppelt aan in bad gaan, vindt hij dat ook een stuk minder leuk. Tenminste, hem zover krijgen in bad te gaan is lastig, maar eenmaal in bad wil hij er eigenlijk toch ook niet meer uit. Dat laatste punt is sinds hij zijn nieuwe leeuwenbadcape van Zoocchini heeft wel wat makkelijker geworden. Die is gewoon te cool om te weigeren.

Zoocchini badcapes

Zoocchini heeft een hele lijn super zachte badcapes voor babies en kinderen. Voor babies super fijn na het badderen, maar ik gebruikte de capes ook veel gewoon als wikkeldeken in de eerste weken. Dan hoef je niet zoveel met mutjes te klooien maar kan je het kapje gebruiken om het hoofdje warm te houden. Een van de capes die Mosi bij zijn geboorte kreeg gebruiken we nu nog veel, maar werd wat klein. De kindervariant van Zoocchini is goed voor kinderen vanaf 2 en dus lekker groot. Hier kunnen we nog lang mee doen en dat is maar goed ook. Mosi is al erg gehecht aan de leeuw. Hij is compleet met pootjes waar je je handen in kan doen en een staartje. Ideaal na het badje, bij het zwemmen maar ook om te verkleden dus. Naast de leeuw vind zijn de bloem en flamingo mijn favorieten. Dat is weer eens wat anders dan een poes of beer.

Dierenvriendjes

Zoocchini heeft een collectie vol dierenvrienden. Washandjes van kikkers, olifanten of krabben; rugzakjes met giraffen, dino’s en haaien; knuffeldekens met schildpadden en walvissen. En dat is nog maar een kleine greep. Het leuke is dat er echt grappige, originele dieren tussen zitten. Je babyuitzet wordt een stuk vrolijker als je bij Zoocchini kijkt. Van slabbetje tot flanellendoek. En het leuke is dat het zo ook wat langer mee kan en het functionele overstijgt. Voor Mosi ben ik al aan het kijken bij de trainingsbroekjes, want deze zouden nog wel eens het zetje richting zindelijkheid kunnen geven. Met een kikker op je kont spring je toch het potje wel op mag ik hopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s