Trixie x Atelier Bingo

Wat gebeurt er als je twee jonge grafische designers met opvallend uitgesproken stijl mixt met een baby- en kindermerk met de prachtigste producten van textiel? Dan krijg je een spetterende nieuwe collectie die barst van de verbeelding. Een ideale collectie voor kleine kunstenaar. En zijn ze dat niet allemaal een beetje? Ik kan wel eens jaloers zijn op de reusachtige fantasie in Mosi’s kleine koppie. Een paar krassen en hij ziet een papegaai. De nieuwe collectie van Trixie in samenwerking met het Franse grafische ontwerpduo Atelier Bingo is dus echt iets voor hem. Het is uitgesproken, kleurrijk en mega vrolijk. Het is de ideale ode aan de verbeelding.

trixie baby atelier bingo

Terug bij Trixie

Al een jaar geleden droeg Mosi zijn eerste Trixie pyjama; wit met zwarte katjes print. Een super setje waar we heel lang plezier van hebben gehad. Inmiddels is de collectie behoorlijk uitgebreid met heel veel nieuwe leuke printjes; van bananen tot cheetahs en van krokodillen tot ballonnen. De print van de nieuwe Atelier Bingo collectie heeft een andere uitstraling dan je van Trixie gewend bent, maar bestaat wel uit precies die mooie producten die ze ook al met andere motieven maakten. Verassend en vernieuwd met de vertrouwde kwaliteit dus.

Mosi droeg al een tijd geen slaapzakken meer, maar omdat hij toch regelmatig zonder dekentje wakker wordt heb ik voor de heerlijke grote Atelier Bingo slaapzak met badstof binnenkant gekozen. Hij moest even wennen, maar eenmaal aan wilde hij hem niet meer uit. Hij vindt het reuze leuk om ’s ochtends nog even lekker in te luieren en dat begrijp ik best. Hij ziet er super vrolijk uit. Wat trouwens heel erg handig is van de slaapzakken van Trixie is dat er een opening in zit om een autogordel doorheen te doen. Zijn we weer eens laat weg en weet ik dat hij in slaap zal vallen, dan neem ik voortaan de slaapzak dus lekker mee. Dat scheelt weer omkleden en hij blijft wel lekker warm onderweg. En dit is nog fijner voor de hele kleintjes natuurlijk!

20180121-20180121-DSCF330920180121-20180121-DSCF3320

Mosi is ook erg dol op spulletjes meenemen – overal naartoe. Boeken, knuffels, speelgoed, eten, kleding; hij heeft altijd wel iets paraat dat per se mee moet. Heel handig, want hij zorgt voor zijn eigen vertier, maar hij wil het ook erg graag zelf dragen. Het boekentasje uit de Atelier Bingo gaat ons daar vanaf nu bij helpen. Met alle vakjes, ritsjes en zakjes is alleen het in-en uitpakken al een feest voor de kleine man die organiseren kan. Hij neemt het inpakken erg serieus en weet precies wat er op welke plek moet.

20180123-20180123-DSCF336020180123-20180123-DSCF3389

Een gedachte over “Trixie x Atelier Bingo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s