Fleurige huis- en sportkleding

ESSENZA heeft weer een nieuwe fleurige collectie met prachtige bloemenprints. Die koos ik eerder al voor op mijn bed en daar word ik nog steeds heel erg blij van. Nu het weer langer licht wordt en ik ook weer een beetje uit de stand ‘winterslaap’ kom, vind ik het leuk om die bloemige prints waar ik zo dol op ben kan verspreiden door het hele huis. En hoe doe je dat nou beter dan door het gewoon zelf aan te trekken? Dan heb je het altijd bij je. De kledinglijn van ESSENZA bestaat uit fijne homewear en sinds deze lente ook de nieuwe collectie activewear. Een combinatie van hele mooie stoffen en goede prints en kleuren.

ESSENZA homewear

De nieuwe homewear collectie barst weer van de fijne prints en kleuren. Veel roze en gelukkig ook weer veel bloemen. Lekker vrouwelijk, maar niet tuttig. Mijn favoriete set van de nieuwe collectie is zelfs roze mét bloemen. De Fenne Fleur pyjama is de ideale lente set. Met een lange broek zolang het nodig is, en zodra het kan gewoon met het mooie donkere oudroze shortje Xava Uni Masala eronder. ESSENZA stelt de collectie zo samen dat je de verschillende kleuren en printjes goed kan mixen, zo kun je lekker makkelijk afwisselen. Ik ben erg van de ochtendjassen, dus ik zou het afmaken met de Jess Leaves Masala homecoat. Kom maar door met die ontbijtjes in de tuin!

fenna_fleur_pyjama_top_long_sleeve_rose_409577_329_250_lr_s1_pxava_uni_trousers_short_masala_401112_308_362_lr_s1_pjess_leaves_homecoat_masala_401129_324_362_lr_s1_p

En nu ook activewear

Nieuw bij ESSENZA is de lijn activewear. Nu ben ik daar enthousiast over en dat is eigenlijk gek. Een echt actieve sporter ben ik namelijk niet, maar een mooie outfit kan me wel over de streep trekken. Als je die in huis hebt wil je het toch af en toe aan trekken en als je het dan aan hebt dan kun je maar beter even gaan sporten ook toch. Een soort sneeuwbaleffect waar ik graag een extra setje aan geef. Zeker in de lente! Nou heb ik geluk, want die gave bloemenprints zijn ook doorgetrokken naar de activewear collectie. De Rue Fleur legging in oud blauw maakt een sportsessie zoveel leuker, zeker met een bijpassende sportbeha en een mooie top of sweater er overheen. Ik krijg spontaan zin om te gaan sporten.

rue_fleur_legging_long_faded_blue_401137_359_361_lr_s4_prue_fleur_legging_long_faded_blue_401137_359_361_lr_s3_prue_fleur_legging_long_faded_blue_401137_359_361_lr_s1_p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s