Vogelhuisje voor veiligheid

Een aantal weken geleden was er een grote brand in de straat. Gelukkig in een leegstaand pand, dus geen gewonden, maar ik ben er toch behoorlijk van geschrokken. Ik heb namelijk helemaal niks gemerkt. En nu was het verderop in de straat, maar wat als ik het niet zou merken als het bij ons in huis was? Snel heb ik bedacht in welke kamers er nog geen rookalarm hing. En ik durf het bijna niet toe te geven, maar Mosi’s kamertje was daar één van. Gelukkig heb ik dat heel snel opgelost, maar een super gave rookmelder van Flow Amsterdam. Hij hangt nu in het zicht, dus ik kan hem echt niet meer vergeten.

20180116-20180116-DSCF3187.jpg

Een rookmelder vogelhuisje

Flow Amsterdam heeft rookmelders die gezien mogen worden. Creatieve ontwerpen die goed in kinderkamers passen, maar ook in de rest van het interieur een stuk leuker zijn dan de exemplaren die je doorgaans ziet. Mosi heeft de Nidal aan de muur hangen. Dat is een stijlvol vogelhuisje dat eigenlijk in elke kamer tot zijn recht kan komen. Ik had toevallig ooit al een zwart vogeltje op de muur geplakt, dus ik heb hem daarnaast gehangen om het nog wat extra te accentueren. Naast het vogelhuisje zijn er ook uiltjes en een aapje. En wil je juist geen aandacht op de rookmelder vestigen, dan kun je ook voor een mini exemplaar van Flow Amsterdam kiezen. Ze hebben de kleinste rookmelder die bestaat. En dat hij klein van formaat is betekent niet dat hij minder veilig is. Ook de Mini is getest en gekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm en de batterij gaat wel 10 jaar mee!

20180116-20180116-DSCF3202.jpg

EB_8717953275646B

Grappige nachtlampjes

Naast rookmelders heeft Flow ook hele grappige en handige nachtlampjes. Denk aan Moby de walvis. Deze is er in twee formaten en veranderd van kleur door erop te slaan. En ook is er Oscar, een uiltje, deze heeft een takje die je aan de muur kunt bevestigen. Zo raken kinderen hun lampje nooit meer kwijt en is hij ook ’s nachts lekker makkelijk te vinden. En dan heb je nog Björn. Dit is een ijsbeertje om aan de muur te hangen. Hij gaat na 15 minuten vanzelf uitgaat. En dan heb je ook nog paddenstoeltje Nuke. Dit lampje is lekker klein en leuk om mee te spelen.

EB_8717953275189JEB_8717953275202EZambia 2017

2 gedachtes over “Vogelhuisje voor veiligheid

    1. Daar ben ik het helemaal mee eens, met deze rookmelders is het helemaal niet erg om ze goed in het zicht te hangen. Heel blij dat ik hem gevonden heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s