Junglebehang van Creative Lab Amsterdam

Och wat ben ik blij met Mosi’s nieuwe behang. Het is zo gaaf, dat ik al blij word als ik de trap op loop en een eerste glimp opvang. Hij heeft een junglebehang van Creative Lab Amsterdam; met palmbomen, aapjes, slangen en luiaards. Wat wil je nog meer?

Voor het eerst behangen

Behangen heb ik bij het inrichten van de babykamer overgeslagen. Ik heb in eerste instantie gekozen voor drie grote kleurrijke schilderijen aan de ene wand en een stippenmuur met muurstickers aan de andere kant. Daar was ik na 2,5 jaar wel een beetje op uitgekeken en zeker toen ik het behang van Creative Lab Amsterdam tegenkwam. Een beter excuus om toch dat behangen eens uit te proberen kon ik niet hebben. Op de site kun je precies de afmetingen van je muur invullen (met wat speling uiteraard) en dat krijg je dan ook kant en klaar op een rol aangeleverd. Zelfs de lijm kun je bijbestellen! Verder heb je niet veel meer nodig dan een mesje, waterpas, een droge doek en een roller of kwast om de muur in te smeren met lijm. Het is lekker stevig vliesbehang dat direct tegen de muur kan en niet krimpt; de makkelijkste vorm van behangen dus. Ik vond het best spannend om te beginnen, maar eenmaal bezig is het eigenlijk heel leuk. Je ziet de kamer voor je neus veranderen. Een heel dankbaar klusje met groots resultaat. En dat kan dus prima alleen.

20171222-20171222-DSCF261920171222-20171222-DSCF2627

Mosi’s reactie

Ik heb het muurtje behangen terwijl Mosi even op stap was met oma. In een uur of twee was ik helemaal klaar. En oh wat was zijn reactie fijn. Wauw zei hij, en begon druk alle aapjes en slangen aan te wijzen. Ook de dagen erna is er nog honderduit gekletst over de aapjes en zijn we vaak tussendoor even gaan kijken. Ik ben ontzettend blij dat hij het minstens net zo mooi vind als ik zelf. Het heeft zijn kamer een stuk ruimtelijker gemaakt. De print is welliswaar druk, maar ook rustgevend dankzij de mooie groene kleuren. Ik hou wel van wat muurdecoratie en heb dus ook nog geen afscheid genomen van alle stippen op zijn vroegere confettimuur. De groene stippen mochten blijven en zorgen dat de twee wanden nu een mooi geheel zijn.

20171203-20171203-DSCF2222

Ook behang voor kinderen en volwassenen

Creative Lab Amsterdam is begonnen met kaarten (daar schreef ik ook al eens over) en daarna overgestapt op behang. Dat begon met prachtige prints voor volwassenen en is nu uitgebreid met een nieuwe lijn voor de kinderkamer. Ik zou zo elke kamer van een printje kunnen voorzien, want ik vind ze dus echt stuk voor stuk geweldig. Veel kleur, gave prints met veel planten en dieren en van superbont tot subtiel doch imposant. Met dit behang heb je een muurbreed kunstwerk in huis en kun je van het donkerste en saaiste kamertje nog een vrolijk vertrek maken. Het is een perfecte basis voor sfeervolle kamer. Je kunt ernaar blijven kijken. En het fijne bij het kinderkamerbehang is dat het niet leeftijdsgebonden is en de kamer niet ineens te kinderachtig is. Veel van de kinderprintjes zouden zelfs prima op een stukje van een woonkamerwand kunnen. Kijk zelf maar. 

3 gedachtes over “Junglebehang van Creative Lab Amsterdam

  1. Heel tof! Naast dat het een ‘druk’ behang is, blijft de kamer een rustige uitstraling hebben. Vind het super leuk gedaan en de confetti muur past er inderdaad heel goed bij! Leuk dar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s