Weer een echt kaartje op de bus

December was vroeger het moment dat we tientallen kaarten op de bus deden. Dan zaten we uren aan tafel te knutselen en maakten voor iedereen een persoonlijk kaartje. En ook met speciale gelegenheden zoals verjaardagen herhaalden we dit ritueel. Die traditie is helaas in de vorige eeuw blijven hangen. Met de komst van alle nieuwe communicatiemiddelen leek niet minder nodig, maar ik denk dat het juist daardoor nog waardevoller is geworden. Een handgeschreven kaartje op de mat vinden, dat is toch veel leuker dan een appje?

Creative Lab Amsterdam

Wat mij echt over de streep heeft getrokken om meer kaarten te gaan versturen zijn de prachtige ontwerpen Creative Lab Amsterdam. Deze kaarten passen zo goed bij mijn stijl dat ik het een feest vind ze op de post te doen. De prints zijn geweldig, maar ook de kwaliteit. Dit zijn kaarten die je graag tentoonstelt en langer blijven staan. En niet alleen de kaarten zijn mooi, maar ook het envelopje. Al voor het openen weet je dat er iets moois in zit. Ik ben zelf groot fan van de kaartjes met alleen een mooie tekening of print. Hier heb ik er standaard een paar van in huis, zodat ik bij elk kaartmoment direct iets kan versturen. Weet je al precies waar je de kaart voor wil versturen, dan kun je natuurlijk ook een kaart met tekst zoals Congrats, Thank You of Happy Birthday kiezen. Zelf vind ik de cactusprint met Thank You erg leuk.

Benieuwd naar de alle ontwerpen van Creative Lab Amsterdam. Kijk dan even in de webshop. 

5 gedachtes over “Weer een echt kaartje op de bus

  1. Wat grappig om dit te lezen! Ik wil namelijk binnenkort een kaartje sturen naar mijn vriendinnen om ze te laten weten dat ik om ze geef :). Ik wilde eigenlijk een brief doen, maar ik overweeg nu toch wel echt een kaartje.

    1. Een brief ik natuurlijk ook leuk, maar de kaartjes kan je zonder moeite een mooi plekje geven zodat je af en toe even kan lezen wat erin stond. Nog leuker dan dat het in een la verdwijnt. Wel echt heel lief en leuk dat je het doet! Ik zou ontzettend blij zijn met zulke post 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s