Dutch Design stoeltje met naam

Mosi ziet ineens overal zijn naam staan. En dat is niet uit zomaar. Hij heeft namelijk een heel gaaf Dutch Design stoeltje van SLIDEART met zijn naam super stijlvol in de rugleuning gegraveerd. Al bij het in elkaar zetten van het stoeltje, viel hem op dat er iets op geschreven stond. Ik heb hem uitgelegd dat het zijn naam is, en dat is nu elke dag onderwerp van gesprek. Elke letter staat in zijn ogen voor een ander familielid, en de M die is van Mama en Mosi.

Hier kun je zien hoe Mosi’s stoeltje persoonlijk gemaakt is. 

Slide Art en Plyconic

Een persoonlijk stoeltje

Het stoeltje zoals dat van Mosi is een prachtig cadeau. Het is persoonlijk, maar ontzettend stijlvol én functioneel. Mosi gebruikt het stoeltje om te tekenen aan een tafeltje, maar zit er ook graag gewoon even op ‘te zitten’. Met een knuffel op schoot zet hij hem achter de televisie en hij sleept hem ook graag de hele kamer door. Gelukkig is dat geen probleem. Het bestaat dan wel uit losse delen, maar eenmaal in elkaar is het super stevig en stabiel. Hij haalt graag gekke toeren uit en draait alle kanten op, maar ook dan blijft hij prima overeind. Het wiebelt niet eens. Leuk feitje is dat het stoeltje de kleine versie van De Stoel is, wat het eerste meubelstuk van SLIDEART was waarbij helemaal geen gereedschap aan te pas komt. Wil je een complete hoek inrichten met kindermeubels van SLIDEART? Dan is er ook nog een boekenkastje, bankje, tafeltje en stoeltje zonder armleuningen om het af te maken. Alle meubels zijn er in zwart, wit of naturel berken multiplex.

Slide Art stoeltje met naam

Slide Art stoeltje met naam

Schuif je meubels in elkaar

SLIDEART – die naam komt natuurlijk ergens vandaan. Alle meubels van SLIDEART zijn helemaal zonder schroeven te monteren. Door de slimme verbindingen schuif je de onderdelen zo in elkaar dat het uiteindelijk een heel stevig geheel wordt. In 2013 ontmoetten meubelmakers Jeroen Wolfs en Frank Meuleman- toen al specialisten op het gebied van multiplex, spaanplaat en certiplex meubels – de ervaren business process consultant Irvin. Frank’s idee om meubels te maken die je helemaal zonder gereedschap, spijkers, schroeven of lijm in elkaar kunt zetten te produceren kwam toen pas echt van de grond. De eerste ontwerpen zoals de stoel en de bank waren er al, maar met de energie van Irvin en de nieuwe naam SLIDEART betreden de mannen in maart 2014 pas echt de markt met hun unieke concept. SLIDART maakt Dutch Design meubels met een simpele en eerlijke uitstraling. Alle producten worden in eigen beheer in Oldenzaal gemaakt en zo plat mogelijk verpakt. De collectie is contact in beweging, maar heeft een zeer tijdloze look en is van hoge kwaliteit. Producten om jaren plezier van te hebben. Duurzaam dus!

Mijn andere favorieten uit de collectie

Wat is er leuker dan een schommelstoeltje? Een schommelbankje! De meeste schommelstoelen of -banken hebben al snel een wat oubollige uitstraling, maar die van SLIDEART is uiteraard superstrak! Deze doet het vast goed in een serre of vergeten hoekje in de slaapkamer. Het EVO bureau van SLIDEART vind ik ook echt een meubelstuk om in huis te halen. Het gave eraan is dat dit bureau op twee hoogtes gebruikt kan worden en zo geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Nu kan het hele gezin aan hetzelfde bureau. Hoe handig is dat? En als je de beide tafelbladen verwijderd, kan het bovenste plankje ook nog als lessenaar gebruikt worden. Niet 2 in 1, maar 3 in 1 dus. Ik zou dit bureautje persoonlijk direct afmaken met twee bijpassende stoeltjes; een grote en een kleine.

Wil nu ook graag live bekijken? Zoek dan even via de store locator op welke winkels er bij jou in de buurt zijn. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s