Wooden Story regenboog blokken – Coconeh

In de basis van een goede speelhoek kunnen houten blokken eigenlijk niet ontbreken. Na de mooie alfabet blokken van Oh Noo die ik via Coconeh kocht, heb ik ter aanvulling ook de regenboog blokken van Wooden Story gekocht. Mosi stapelt en bouwt graag, dus het was een veilige keuze. En de blokken zijn erg mooi en duurzaam, dus ook voor mij een plezier om in huis te halen. Het is dat Mosi mijn bouwsels vaak omgooit voor het af is, maar anders zou ik echt al de geweldigste kastelen gemaakt hebben.

Wooden Story blokken van Coconeh

Wooden Story blokken van Coconeh

Spelen met de regenboog blokken

Het spelen met open end speelgoed is Mosi wel gewend. Hij kiest er niet altijd voor, maar als hij het doet gaat het ook alle kanten op. Zijn Nins zijn nog steeds favoriet. Met de Wooden Story blokkenset kunnen we voor deze poppetjes nu huisjes bouwen, auto’s maken of zelfs een boot. Dit is nog wel iets waar ik meestal een zetje in geef, als Mosi alleen speelt met de blokken dan is het vooral het uitpakken (ze komen in een mooie zak), stapelen en omgooien, en weer opruimen (vaak ergens anders dan in de zak). Zijn blokken zijn ook al naar bed geweest, hebben rond zijn pop gelegen en zijn op kleur gesorteerd. Kortom je kunt uren spelen als je wilt; met slechts deze zak blokken en een portie fantasie.

Wooden Story blokken van Coconeh

20171031-20171031-DSCF1036

Wooden Story; een prachtig cadeau

Het Poolse Wooden Story maakt ecologisch houten speelgoed. Ze schuren elk stuk zorgvuldig op zodat het zacht aanvoelt en maken gebruik van prachtige natuurlijke kleuren.De blokken zijn afgewerkt met bijenwas en botanische olie. Helemaal vrij van schadelijke stoffen dus en veilig voor kinderen om mee te spelen. Je kunt bij bijna elk stuk speelgoed kiezen voor gekleurd en naturel. Naast mooie blokken sets en  stapel speelgoed zijn er ook gave houten auto’s met zachte ronde vormen. Wat je ook kiest; het komt in een super gave verpakking. Super leuk om cadeau te geven dus. Het is echt speelgoed waar je jaren plezier van zult hebben.

Wooden Story blokken van Coconeh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s