Kakuma Matroesjka’s en meer

Via Instagram kwam ik in contact met Karolina Kubczak die in haar Etsy winkel KAKUMA een toffe,  grappige en bovenal unieke collectie mascottes en interieur accessoires verkoopt. Nu vind ik het sowieso al erg leuk om op Etsy rond te neuzen naar unieke items en als ik dan een winkeltje als dat van Karolina tegenkom dan ben ik weer zo blij dat dit platform bestaat. Dit zijn de spulletjes waar je je huis eigen mee kan maken. Het zijn accessoires waar de persoonlijkheid vanaf straalt. Van de designer en met een beetje geluk ook van jezelf. Veel wordt op bestelling gemaakt, dus je kunt je eigen voorkeuren doorgeven.

20171128-20171128-DSCF2123.jpg

20171201-20171201-DSCF2168.jpg

Persoonlijke houten hangers

Karolina heeft voor Mosi en voor mij een houten kledinghanger gemaakt. Mosi heeft een schattig vosje, en ik een vrouwtje. Uit eigen initiatief kwam Karolina op het idee het vrouwtje in mijn geval geel haar te geven, omdat ze wist dat ik blond haar heb. Dat is dus precies wat het zo leuk maakt om bij haar te kopen. Ze denkt zo mee en probeert dat wat ze maakt zo goed mogelijk bij je te laten passen. Ik ben ontzettend blij met mij hanger en hang er nu kledingstukken aan die ik minder vaak aan heb. Zo kan ik er toch van genieten doordat ik het vaker zie. Het vosje van Mosi heeft ook een mooi plekje in zijn kamer gekregen. Karolina heeft ook een pandabeer en een bruine beer voor kinderen gemaakt en voor volwassenen zijn er dames met allemaal verschillende haarstijlen.

20171208-20171208-DSCF2342.jpg

20171128-20171128-DSCF2112.jpg

Matroesjka kussens

Wie kent ze niet, de iconische Russische holle poppen. Karolina heeft daar haar leuke kussens op gebaseerd. Ze heeft een hele lijn zwart/witte Matroesjka kussens me verschillende geometrische prints en kleurdetails. Een strak design, maar toch ook lollig en leuk voor de kinderkamer. Het zit bijna tussen een knuffel en een kussen in, want het gezichtje nodigt uit om tegen haar te praten. Zou het niet grappig zijn om hier je persoonlijke cadeau van te maken? En zo je hele vriendenkring te verrijken met hun eigen Matroesjka in passende print en kleuraccent.

20171128-20171128-DSCF2118.jpg

Geometrische, zwart/witte posters

Strakke lijnen, geometrische prints en zwart wit. Dat zijn een aantal interieur eigenschappen die je bij mij niet veel terugziet. Ik kies vaak voor kleur, veel details en bonte prints. Toch combineren de posters van Karolina erg goed met ons interieur. Het abstracte gaat mooi op in de drukte en creëert een mooi punt van aandacht zonder te vloeken met de rest van de accessoires. Mijn favoriet is het stel. Een man en een vrouw, gemaakt met slechts enkele strakke lijnen. Het is lekker minimalistisch, maar toch zo eigen. Ik kan er naar blijven kijken.

20171208-20171208-DSCF2350.jpg

20171208-20171208-DSCF2294.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s