Heerlijk dromen met ESSENZA

Al jaren heb ik één lievelingsdekbedovertrek; een mega kleurrijk, zacht dekbedovertrek van ESSENZA. In combinatie met mijn roze bedframe werd dit alleen zo zomers dat het me met deze donkere dagen geen knus gevoel meer gaf. En toen liep ik tegen een nieuw – minstens net zo fleurig – donkerder en knusser exemplaar aan. Ook weer van ESSENZA.

20171118-20171118-DSCF1594

Slapen onder bloemen met ESSENZA Brohna Groen

Donkergroen is helemaal mijn kleur op dit moment. Sinds Mosi een donkergroen dekbedovertrek had, wilde ik er voor mezelf eigenlijk ook graag een. Het combineert zo mooi met roze (mijn bedframe) en brengt rust in de slaapkamer. Toch kies ik meestal voor bonte prints op bed. Het Brohna Groen dekbedovertrek van ESSENZA is daarom echt een schot in de roos. Deze combineert beiden perfect. De ene zijde heeft een prachtige sierlijke bloemenprint met zachte tinten als oranje en de andere zijde is donkergroen. Vrolijk, romantisch én chique in één. En dat het overtrek gemaakt is van zacht en soepel katoen satijn maakt het feestje compleet.

20171118-20171118-DSCF1656

ESSENZA BROHNA DEKBEDOVERTREK

brohna_duvet_cover_green_401059_100_140_lr_s1_p_2.jpg

Knuffelen onder het Furry Pine Plaid

Als je het Furry Pine Plaid gevoeld hebt ben je verkocht! Het is zo zacht dat je het wilt aaien. Het is het ultieme plaid om lekker mee op de bank te kruipen, maar is ook super in combinatie met het Brohna dekbedovertrek. Bij ons ligt hij nu lekker op bed als extra dekentje. Hij is lekker groot (150 x 200) en van zware kwaliteit. En dat voel je! Dit plaid gaat overuren draaien deze winter. Boekjes lezen, dutjes doen, filmpjes kijken. Ons Furry Plaid is erbij. Hij is er trouwens niet alleen in die prachtige groene kleur, maar ook in nachtblauw, taupe of burgundy.

20171118-20171118-DSCF1630

20171118-20171118-DSCF1612

401072-106-C275_3.jpg
Het Furry Plaid in burgundy

Homewear van ESSENZA

Als je die mooie prints ziet van de ESSENZA collectie zou je willen dat er meer van was. Gelukkig is dat er ook. Je kunt je zelfs kleden in dezelfde print als je dekbed. De homewear lijn is breed en bestaat o.a. uit heerlijke pyjama’s, nachthemden, jumpsuits en badjassen. Van die laatste ga ik er zeker nog een aanschaffen. Sinds Mosi er is draag ik dus werkelijk dagelijks een badjas. Super fijn om meteen iets warms aan te kunnen doen als je – vaak te veel te vroeg – je bent uit komt. Fijne huispakken en eens stijlvolle pyjama kan ik overigens ook wel aan mijn lijstje toevoegen. Zo wordt een dag waarop je veel te laat (of helemaal niet) aan aankleden toe komt toch een stuk leuker. In de collectie van ESSENZA zie ik erg gave sets waar je in gezien wíl worden.

Bed en bad

Gek op de kleuren van ESSENZA? Dan vind het vast leuk om te weten dat er ook een badkamer collectie is. Handdoeken, badmatten, washandjes. Alles wat je maar nodig hebt. In de mooie kleuren die je kent van de dekbedovertrekken en met diezelfde zware kwaliteit. Zo stap je uit je fijne bed een sierlijke badkamer in. Er is ook een lijn gemaakt van biologisch katoen (550 gr/m2), wat betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Dat is beter voor je huid én beter voor de aarde. Wel zo fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s