Repose AMS – tijdloze kinderkleding

Met liefde volg ik Repose AMS al tijden op Instagram. Dit Amsterdamse label, dat ooit met een gebreide deken begon, heeft een feed om jaloers op te worden. De fotoverzameling straalt vrede, rust, kalmte en stilte uit. Wat precies klopt, dit is namelijk  de betekenis van de naam en de filosofie achter het merk. Repose AMS is in 2014 gelanceerd en heeft in drie jaar tijd een aantal verfijnde, tijdloze collecties met een heel eigen consequente look gebracht. Dit zo’n merk, waarvan ik het jammer vind dat de stukken er niet in mijn maat zijn.

Blanket #1

Met een grof gebreide lamswolle deken begon het Repose AMS verhaal. Het is de perfecte multifunctionele deken voor de kleintjes. Van het de beste kwaliteit lamswol. Een simpel design, comfortabel, puur en bovenal lekker warm. De deken is er in 7 prachtige aardse kleuren. Groenig, steenrood, blauw, roze of grijs. Een toevoeging in elk interieur, of hij nou in de kinderkamer ligt of midden in je woonkamer op de bank. En met de afmeting 85×100 centimeter fijn als babydeken, maar ook prima om onder te chillen voor een peuter of kleuter.

banner-3-1

Repose-Ams-ss17-0079.jpg

Collection #4

De vierde collectie van Repose AMS is een ode aan de herfst. De overgang van zomer op winter; met alle prachtige kleuren die daarbij horen. De vallende bladeren, de wouden, de guden licht van de minder felle zon. Maar ook het dat bekende herfstgevoel. Dat je na een lange, koude lekker weg wil kruipen met een gebreide trui, met laagjes, onder een dekentje. Eigenlijk is het onbetwistbaar dat deze ode perfect gelukt is, want de collectie ademt werkelijk herfst.
Mijn favoriet is het fur jasje. Bij Pluk & Paloma kocht ik voor Mosi de rode variant, al was ik zeker voor de roestbruine gegaan als die er nog in zijn maat was geweest. Het rood staat hem overigens mooier dan ik had kunnen bedenken en hij is ook echt super dol op zijn ‘berenjas’. Waar de meeste bontjasjes vaak echt op meisjes gemaakt worden, is deze heerlijk unisex. Hij is wat boxy, waardoor het super stoer staat. De gebreide cardigans en truien vind ik ook echt super. De kleuren zijn zo mooi warm en perfect voor dit seizoen. Ik zou Mosi er zo elke dag in willen zien rondlopen, al kiest hij zelf misschien liever voor een van de sweaters. Heb je een meisje in huis? Kijk dan ook echt even bij de jurkjes. Die zou ik dus zo aantrekken.

Mosi in Repose AMS

Mosi in Repose AMS

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s