Mosi & Miffy – nijntje eerste licht

Een paar weken geleden maakte ik op de VT Wonen en Designbeurs kennis met het allernieuwste lampje van Mr Maria; nijntje Eerste Licht. Een lief en schattig nijntje lampje. Helemaal in lijn met de iconische grote nijntje lampen van Mr Maria, maar dan zacht en fijn zelfs voor ín bed. Mosi is al een tijdje trotse bezitter van mijn lievelingsitem van Mr Maria; het olifantje Anana. Een grote dimbare lamp die sinds korte tijd hele nachten met aanstond. Dat ik Mosi nu ook aan dit kleinere lampje van Neerlands favoriete konijn mocht voorstellen kwam dus perfect uit. En zijn reactie? Hartverwarmend! Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed ;). Nijntje wordt op handen gedragen.

20171018-20171018-DSCF0506

nijntje Eerste Licht lamp

Mr Maria maakt de ervaring graag compleet; de doos (en zelfs de verpakking daar omheen) is een feestje. Met mooie teksten en een gaaf design begint het uitpakken al goed. Het lampje is 30 centimeter hoog, is USB oplaadbaar en heeft een dimbare Mr Maria LED-module. Hij is 1 kg, wat een prima gewicht voor een peuter is om te dragen. Hier in huis gebeurd dat vaak aan een oor. Het konijn is van zacht siliconen materiaal en BPA vrij. Mosi is de fase al voorbij, maar anders waren deze oren vast en zeker perfecte sabbelobjecten geweest. De dimstand regel je onderop en de aan knop zit aan de achterkant. Nijntje gaat dan vanzelf aan op de laatste stand waarin je de dimmer hebt gebruikt. Handig, want ik zet hem standaard zo zacht mogelijk en dat kan dus ook zonder eerst een zee van licht te veroorzaken. Fijn voor de nachtoogjes. Wil je toch een boekje lezen met nijntje, dan kan je dat dus ook regelen.

20171020-20171020-DSCF0544

20171020-20171020-DSCF0529

Mosi & Miffy

Anana heeft ons hart veroverd, maar nijntje heeft ons ook echt totaal ingepakt. We lezen zelfs de nijntje boeken in huis weer dagelijks sinds haar lichtgevende ik bij ons is komen wonen. Mosi is echt geen zogenaamde ‘nijntje fan’. Als ik het zo inschat, vindt hij het gewoon wel ok. Maar niets beter dan andere figuurtjes. Zijn reactie op het lampje deed me echter vermoeden dat hij stiekem wel een ontzettende fan is. Dat is mijn nijntje; waren de woorden die hij enthousiast riep toen ik nijntje Eerste Licht uit de doos toverde. Liefde op het eerste gezicht. Zeker toen ik kon beamen dat het inderdaad zijn nijntje is. Sindsdien gaat nijntje elke nacht mee naar bed en neemt hij haar ’s ochtends ook heel graag weer met hem mee naar beneden. En bij de incidentele nachtelijke escapades staan ze tegenwoordig samen boven aan de trap te roepen. ‘Mama, mama ik heb dorst’ (of een van de andere smoesjes uit de trukendoos). Het voordeel is dat nijntje en Mosi nu samen mee naar beneden gaan en het grote licht uit kan blijven. Zo blijven we toch zoveel mogelijk in de slaapstand. Nijntje Eerste Licht is een ideaal nachtlampje om mee te nachtbraken en een hele fijne aanvulling op onze geliefde Mr Maria collectie.

20171020-20171020-DSCF0540

20171018-20171018-DSCF0505.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s