Vrolijk beddengoed van Sack Me!

Mosi’s juniorbedje wordt steeds leuker! Het ene na het andere leuke merkje beddengoed kom ik tegen. Slaapzakken trapte Mosi snel kapot, dus zocht ik vooral uit op stevigheid. Helemaal blij ben ik, nu ik lekker los kan gaan met gave printjes en kleuren. Het Australische Sack Me! springt er voor mij echt uit. Dit merk vond ik bij Het Slaaphuisje, waar je overigens ook terecht kunt voor toffe merken als SNURK en Nobodinoz.

20171014-20171014-DSCF0255

Sack Me! beddengoed en meer

Mosi heeft een ontzettend gaaf tropisch dekbedovertrek met aan de ene kant een blaadjes print en aan de andere kant aapjes met bananen. Dubbelzijdig dus! Zo kun je elke dag van stijl veranderen zelfs zonder de hoes te wisselen. En het geeft een leuk effect als je de hoes een stukje omslaat. Wij hebben er ook een passend kussensloop bij, maar je kunt zelfs nog verder afstijlen met een passend hoeslaken en eventueel extra kussens in een bijpassende print. In dit geval zou dat een leuke zachte ananas zijn. Waar ik Sack Me! al van kende is de lekkere donutprint en de super zoete donut kussens. Niet helemaal in stijl met Mosi’s kamertje, maar oh zo gaaf. Met dit soort prints kun je toch niet anders dan vrolijk wakker worden? Naast dat de prints geweldig zijn is de kwaliteit dat minstens net zo. De hele lijn wordt gemaakt van 100% zijdezacht Okotex katoensatijn. En wees niet bang; het beddengoed is er naast junior maat ook in wieg-, ledikant- en 1-persoonsformaat.

20171014-20171014-DSCF0285.jpg

Het ontstaan van Sack Me!

Sack Me! is ontstaan vanuit de behoefte van een peutermoeder om het perfecte beddengoed te vinden voor haar eigen tweeling. Beddengoed dat past bij hun interieur en persoonlijkheid. Toen ze dat niet kon vinden, is ze Sack Me! begonnen. En wat zullen veel mensen daar blij mee zijn. Uniek, creatief en vrolijk zijn de woorden die de Sack Me! het beste omschrijven en persoonlijkheid geef je er zeker mee aan de slaapkamer. En het fijne is dat de moeder achter Sack Me! aan alles gedacht heeft en meegroeit met haar kinderen. Van wiegdeken, tot hoeslaken en van kussens tot slaapzakken. Ze maakt alles wat je maar aan beddengoed nodig kan hebben, en meer!

20171017-20171017-DSCF0441.jpg

20171017-20171017-DSCF0432

Het Slaaphuisje

Ook Het Slaaphuisje is vanuit een eigen zoektocht begonnen. Na het ledikant konden Marget en Douwe niet het juiste bedje voor hun dochter vinden. Toen zij 2 vakkundige interieurbouwers vonden die het gewenste bedje voor hun konden bouwen, besloten ze deze aan te bieden. En daar bleef het niet bij. Er is inmiddels een hele site vol met alles wat je maar in, naast, boven en onder je bed nodig kan hebben. Pyjama’s, beddengoed en mooie accessoires om het helemaal af te maken. Gaat jouw kindje binnenkort over op een nieuw bedje, dan is Het Slaaphuisje echt een hele mooie plek om wat moois te verzamelen. Voor Mosi heb ik direct twee lekkere pyjama’s van SNURK besteld. Die draagt hij het liefst de hele dag.

95bcec4c2d570803660d9216346a6f12d867b67c.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s