Bergstein – binnen & buiten + win je eigen set!

Wat is Mosi toch een mazzelaar. Hij heeft niet 1, maar 2 paar Bergstein laarsjes. Blauwe regenlaarzen om lekker in de plassen te stampen en oranje pantoffels zodat hij binnen ook warme voetjes heeft. De gekleurde regenlaarzen van Bergstein kent elke ouder (en niet ouder) waarschijnlijk wel. Het zijn mega populaire laarzen onder de peuters en kleuters – ze zijn er dan ook in 16 verschillende kleuren. Sinds kort zijn de kleurrijke sloffen; de Bergstein Cozy toegevoegd aan het assortiment. Nu kun je dus buiten én binnen met je lievelingskleur aan je voeten lopen. Wil jij ook zo’n gave set voor jouw kind? Laat dan een reactie achter met jouw gewenste kleurcombinatie* regenlaars en sloffen. De win-actie sluit op zaterdag 28 oktober 2017. De winnaar wordt op zondag 29 oktober bekend gemaakt.

*De combinatie van kleuren en maten is onder voorbehoud van voorraad.

20171008-20171008-DSCF0155

Bergstein regenlaars

De kinder regenlaarzen van Bergstein zijn erg populair. Ze zijn er al vanaf maat 19 en gaan tot maat 35. Van kleine dreumes tot de grotere ravotter: alle kinderen lopen er graag op weg. De laarzen hebben een fijne pasvorm. Ze worden handgemaakt van soepel natuurrubber, zijn katoen gevoerd en hebben een losse binnenzool. Dat er 16 verschillende kleuren zijn zie je leuk terug op plaatsen waar veel kinderen samen komen. Bij Mosi op het kinderdagverblijf staan er op een regenachtige dag met gemak 6 verschillende kleuren Bergstein laarzen bij de kapstokken van zijn groep. Dat is bijna een hele regenboog!

20171008-20171008-DSCF0166

20171008-20171008-DSCF0183

Cozy sloffen

De nieuwe Cozy kindersloffen kunnen moeders met kleine voeten stiekem ook voor zichzelf kopen. Ze gaan namelijk van maat 19 tot 38. De nieuwste aanwinst in het Bergstein assortiment is een fijne duurzame slof gemaakt van zuivere scheerwol. De slof heeft een wollen binnenzool en een buitenzool van vilt en latex. Goede grip dus, ook op gladde vloeren. De pantoffels zijn er in 12 kleuren. Meer dan genoeg keuze weer dus. Lekker knallend geel, paars, blauw of roze. Maar ook grijs en zwart als je het liever lekker basic houdt. De sloffen zijn lekker soepel (fijn voor op de bank) en niet onbelangrijk; ze kunnen in de was!

20171007-20171007-DSCF0062

20171007-20171007-DSCF0113

Win-actie

Ook een setje winnen? Laat dan een reactie achter met jouw gewenste kleurcombinatie* Bergstein regenlaarzen en cozy sloffen.De win-actie sluit op zaterdag 28 oktober 2017. De winnaar wordt op zondag 29 oktober bekend gemaakt.

*De combinatie van kleuren en maten is onder voorbehoud van voorraad.

16 gedachtes over “Bergstein – binnen & buiten + win je eigen set!

 1. Wat een toffe actie die wil ik wel winnen voor Beau! Zijn Bergstein laarsjes zijn nu al favoriet dus een nieuw paar zal hij heel blij mee zijn, en ik ook 🙂

  Voor de laarsjes zou ik voor de gele gaan en de heerlijke slofjes in het donkerblauw.

 2. Wat gaaf zeg! Was wel even uitpuzzelen met zoveel leuke kleurtjes, maar ik denk dat de gele laarsjes en groene pantoffels hier wel een succes zouden zijn!

 3. Ik zou die sloffen inderdaad zelf wel willen in het geel, en de regenlaarzen ook geel voor mijn neefje.

 4. Tof voor Fabian!
  Graag knaloranje rainboots (of groene winterboots) en de sloffen in Grey. Maat 23

 5. He, wat een te gekke actie!
  Zeker nu met de herfst opkomst zijn wij wel opzoek naar leuke laarzen, heb je ze in het groen? Thanks (fingercrossen maar)

 6. Groen en blauw zou leuk zijn, geen specifieke voorkeur voor welke kleur voor slof of laars. Maar die 2 kleuren vind ik mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s