Yumeko – zacht en fijn eco kinderbeddengoed

Mosi heeft al enige tijd een nieuw juniorbedje van xo-inmyroom, en bij zo’n mooi nieuw bedje hoort natuurlijk ook het perfecte matras. Mijn goede nachtrust begint immers bij die van hem. Een investering naar het juist beddengoed was het mij dus zeker wel waard. En bijna jaloers ben ik nu; op zijn heerlijke nieuwe eco matras, dekbed en kussen van Yumeko. Gelukkig heeft Yumeko nog veel meer voor volwassenen dan voor kinderen, dus als ik de kans krijg, zal ik ook overstappen op hun fijne lijn ecologische producten.

20170912-20170912-DSCF9139

Yumeko – Change the World Sleeping

Yumeko maakt beddengoed van de hoogste kwaliteit, dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. En deze duurzame alternatieven zijn nog mooi en comfortabel ook. Het heeft een luxe uitstraling met het gebruik van veel goede basic kleuren, in de allerbeste stoffen. Je voelt en ziet dat het goede kwaliteit is.  En dat is niet alleen een vooruitgang voor jezelf, maar ook voor de wereld. De producten zijn een stuk schoon en eerlijk. Beter slapen in alle opzichten dus; comfortabeler, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed. Zo droom je toch een stuk fijner weg. De materialen komen van over de hele wereld en zijn van top kwaliteit – tegen een eerlijke prijs. Allen hebben ze een biologisch- en/of fairtrade certificaat en zijn ze door een strenge selectieprocedure gekomen. Door voor Yumeko te kiezen help je deze social enterprise en haar impact groeien, want hoe meer mensen mee doen, hoe groter de verandering.

20170912-20170912-DSCF9144

Kindermatras

Ik was op zoek naar een ecologisch matras voor Mosi’s nieuwe bedje. Als je toch kunt kiezen, waarom zou je het dan niet direct goed doen dacht ik. Zelf vind ik een latexmatras erg fijn, dus het natuurlatex kindermatras dat ik bij Yumeko vond sprak me direct aan. Geen grammetje gif, dat is toch precies wat je voor je kind wil. Nu we het in huis hebben blijkt het een geweldige keuze, want het bedje ligt heerlijk. Ja, ik heb er ook al in gelegen. Ik werd namelijk meteen door Mosi uitgenodigd nadat zijn nieuwe matras in bed lag. De afwerking is trouwens ook echt heel stijlvol. Misschien niet zo belangrijk bij een matras, maar ik vind dat zelf altijd wel heel leuk.

kindermatras11_4

20170912-20170912-DSCF9129

Kinderdekbed en -kussen

Bij het nieuwe peuterbed hoort ook een dekbed en een kussen, want dat had hij nog niet. Hij sliep in een slaapzak, maar die trekt hij tegenwoordig graag uit voordat hij gaat slapen. Dat is dus verleden tijd. Mosi heeft nu dekbedje van 100% ecologisch wol, precies in de juiste maat voor zijn nieuwe dekbedovertrekjes. Het lente/herfst dekbedje is geschikt voor bijna het hele jaar door, al zal ik er in de winter waarschijnlijk een extra dekentje overheen leggen. Pluspunt: biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus antiallergeen. En dan zijn eerste echte kussen – dan hoeft hij zijn knuffelhond niet meer onder zijn hoofd te leggen. Het is een kinderkussen van Tencel. Dat is een natuurlijke vezel gemaakt van de bast van eucalyptusbomen. Net nieuw in de collectie van Yumeko en echt een aanwinst. Het voelt zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen. Een fijne stof, die ook nog eens antiallergisch is. Beter had zijn eerste kussen niet kunnen zijn, denk ik zo.

20170912-20170912-DSCF9142

20170912-20170912-DSCF9141

20170912-20170912-DSCF9135

Verder bij Yumeko – bed en bad

Zoals ik al zei is Yumeko er echt niet alleen voor kinderen, dit is zelfs pas een hele kleine selectie van het aanbod. Ook jij kan je eigen bed heerlijk opmaken met een mooi eco Yumeko matras, dekbed, kussen. In verschillende materialen, dus voor elke voorkeur kun je bij Yumeko terecht. Linnen, flanel, jersey, percal, katoensatijn – je noemt het maar. En ook je handdoeken, scrub, pyjama, badjas of plaid van yak, merino of alpaca wol en cashmere vind je gewoon bij Yumeko. Een betere webshop om in de herfst te bezoeken kan ik me niet bedenken, want hoe knus is dit goede een mooie aanbod. Hiermee wil je de deur niet eens meer uit en dat is precies hoe ik me voel bij het wisselen van de seizoenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s