Little Alien Kids

Op nog geen 10 minuten fietsen van het strand wonen we. Je kunt dus ook wel stellen dat we er in de zomer bijna elke week te vinden zijn. Al is het weer tot nu toe nog niet heel strandwaardig geweest, ook met iets mindere temperaturen is het erg fijn. Echte strandliefhebbers zijn we. En hoe bezoek je het strand beter dan met een lekkere beachy outfit? Bij Little Alien Kids vond ik de perfecte look. De eerste eigen collectie is geïnspireerd op het strand- en zeeleven en heeft naar te gekke prints ook een gave pasvorm.

20170806-20170806-DSCF7838

Kwalletjes, golven en de zon

De collectie bestaat uit drie te gekke prints die onderling super goed te matchen zijn. Je kunt helemaal los. Van top tot teen in kwallenprint, of juist leuk gecombineerd met één van de andere items. Dat is fijn, want zo heb je niet elke keer de outfit klaarliggen, omdat een bepaald item niet zo goed staat met de rest van de garderobe. Er is een witte legging en een t-shirt met kwalletjes. Er is een roze setje met een geruite short en een sweater met de zon. En mijn persoonlijke favoriet: de boxy top met golvenprint met bijpassend pofshortje. De pasvorm van deze twee items is zo schattig en stoer. Mosi heeft zowel de kwalletjes als de golvenprint al gedragen en wat is de stof toch heerlijk! Het is wat dikkere katoen met een klein beetje elastane. Dat rekt heerlijk mee maar is toch goed stevig. Vooral bij een witte legging is het fijn dat het wat dikker is en je er niet meteen een romper doorheen ziet schijnen. Ik vind het leuk!

20170805-20170805-DSCF7730

Little Alien Kids

Je zou het niet verwachten, maar de naam Little Alien komt van het beeld dat je krijgt bij je eerste echo. De baby lijkt nog een beetje op een Alien. Het team achter Little Alien; de drie moeders Dove, Jade en Vivian. Willen dit beeld voor altijd onthouden, hoe groot ze ook groeien. Het staat voor het schattige, lieve en onschuldige wat de ‘Little Alien’ bij zich draagt. Naar het eigen label Little Alien Kids willen de dames ook graag kwalitatieve merken van over de hele wereld die binnen het schattige, urban, unieke en creatieve beeld passen verzamelen. Kleding die de taal van kinderen spreekt en ontworpen vanuit hun behoeften. Andere merken die ze verkopen zijn o.a. Boxbo Rainboots en Little Hot Dog Watson.

20170806-20170806-DSCF7857

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s