Barn of Monkeys

Ik ben er vroeg bij; met dit mooie nieuwe Portugese merkje; Barn of Monkeys. De eerste collectie is SS18, dus het is nog even wachten geblazen voor je al dit moois kunt kopen. Toch is het leuk om vast even te kijken naar de eerste collectie en de gedachte achter het nieuwe merk, met sterke sociale en culturele waarde.

DSC_4824-1.jpg

Een leven lang mee

Barn of Monkeys maakt kleding voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar oud, met het idee dat het een leven lang mee kan. Het team achter Barn of Monkeys heeft jaren lang ervaring in de fashionwereld. Ze besloten een uniek merk te creëren, dat de taal spreekt van de nieuwe generatie, maar ook ouders aanspreekt. Dat laatste is in ieder geval gelukt, want het sprak mij direct aan. Maar oordeel vooral zelf, want ik deel de eerste beelden van de collectie SS18 Demand the Impossible.

Kwaliteit en duurzaamheid

De kleding wordt exclusief in Portugal gemaakt, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden en de productie zo ecologisch verantwoord mogelijk is. Elk stuk wordt gemaakt met uitermate duurzame technieken om de schade op het milieu te beperken. Er wordt gebruik gemaakt van de beste stoffen, van 100% organische oorsprong en uiteraard gecertificeerd met GOTS en SMETA.

 

DSC_5260-1

2 gedachtes over “Barn of Monkeys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s