SNURK Horizontal Wear

De hele dag in je pyjama lopen, wie wil dat nou niet? Zeker op zondag stellen we het moment tot aankleden vaak uit. Mosi loopt dan vaak nog tegen zijn middagdut in slaapkleding bij. Dan kan hij er lekker comfortabel weer in. Maar toch even snel boodschappen doen in die pyjama is dan weer minder ideaal. Gelukkig heb ik een toffe oplossing gevonden: horizontal wear van SNURK. De pyjama 2.0. Heerlijke zachte pyjama’s van stretchkatoen in de gekste prints, die net zo goed als fijn joggingpak dienen. De stof is net wat dikker, de modellen mooi en er zitten zelfs zakken in.

20170801-20170801-DSCF7510.jpg

Fotoprints voor iedereen

SNURK spotte ik op mijn zoektocht naar twinning outfits voor moeder en kind. Dat kan dus helemaal bij SNURK. Je kunt zelfs met de hele familie, van groot tot klein, ontbijten in een bed in dezelfde print als jullie pyjama’s. Laat die lange zondagochtenden maar komen! De babypakjes starten al vanaf maat 56, dus zelfs een new born kan zo’n leuk zacht printje aan. Kinderen kunnen kiezen uit shorts, shirts, sweaters en sweatpants. Die echt heel goed overdag kunnen. Ik heb de Marble Universe print al voor Mosi op het oog. Misschien doe ik dan wel weer met hem mee.

Beddengoed

Het beddengoed met fotoprints is waar het allemaal mee begon. Het was altijd al een ideetje in haar hoofd. Een dekbed met een print van kartonnen dozen. Speciaal gemaakt voor een goed doel. In 2007 besloot reclamemaakster Peggy het idee tot uitvoering te brengen. Samen met haar partner Erik bedacht ze Le-Clochard en Le-Trottoir. Een dekbedovertrek en hoeslaken dat oogt als een kartonnen doos en stoep. De opbrengsten van de twee bijzondere ontwerpen gingen naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. De voorraad verkocht binnen no-time uit. De inspiratie was nog lang niet op, en zo ontstond een lijn met o.a. witte dekbedden met een big, poes of hond, een gave gebreide print, een zwembad, bloemen en snoep.

1970f6a360b46efa69dad89f0381

Basket print

Mijn favoriet van de afgelopen zomercollectie is absoluut de basketprint. En daar lopen Mosi en ik nu dus ook vrolijk in rond. De stof is zo heerlijk dat je het eigenlijk echt niet meer uit wil. Als het weer het toelaat, loopt Mosi er de hele dag in rond. Het staat hem super gaaf en hij vindt het zelf ook erg grappig en stoer. Ik ben helemaal gek op SNURK en ben al aan het rondneuzen tussen de dekbedovertrekken. Stiekem weet ik dat er een erge leuke komt bij de nieuwe collectie (iets met bananen ;)), dus daar wacht ik nog even op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s