Elenfhant – goods for children

Ik volg Elenfhant al een tijdje via Instagram. De winkel viel me ooit vast op door de leuke naam, maar inmiddels weet ik dat het veel meer dan een leuke webshop is. Elenfhant is een super mooie selectie van de allermooiste en stijlvolle merken. Nu ik bezig ben met het herinrichten van Mosi’s kamertje en onder andere nog leuk beddengoed zocht, raakte ik weer verzeild op de site en moest ik hem echt even met jullie delen.

Elenfhant

Elenfhant is de winkel van designer Petra van den Hurk. Ze is ooit begonnen vanuit de gedachten om één winkel op te zetten waar je alles kunt vinden voor kinderen van speelgoed tot interieur en dan wel van de mooiste merken en beste designers. Uit alle hoeken van de wereld heeft ze de items verzameld die samen de Elenfhant look vormen. Een inspirerende, creatieve look. Producten die tijdloos zijn en makkelijk van baby tot tiener meegaan. Een groot deel van de producten kunnen zelfs nog veel langer mee, want staan ook erg goed in een volwassen interieur.

Mijn favorieten

Wat mij opvalt aan Elenfhant is het kleurgebruik van de geselecteerde merken. Het is prachtig mosterdgeel, oud roze, blad groen en marine blauw. Natuurlijke kleuren; hier ben ik gek op! En dat gecombineerd met de prachtige manden van Olli Ella en Bohemia Design. Het ademt rust en warmte. Nobodinoz; een van mijn favoriete merken, is rijk vertegenwoordigd. Dit merk heeft van alles, van zitzak tot opbergzak, en combineert fijne stoffen en mooie kleuren met toffe grafische prints. De speelkleden van No Fred, dierenkoppen van Fiona Walker en de Elements Optimal Olifant stoel moet je ook echt even zien. Of mijn all time favorite: de houten dieren van Holztiger. En dan pik ik er nu bijna random een paar uit, want normaal gesproken heb ik weinig moeite om favorieten uit een webshop te plukken, maar bij Elenfhant heb ik dat wel. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik bijna alles gaaf vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s