Twinning is winning

Matchen met Mosi. Ik doe dat dus schaamteloos. We hebben dezelfde schoenen, leggings, sokken, pyjama’s en t-shirts en af en toe steek ik ons dus echt van top tot teen in dezelfde items. Hij vindt het nu nog net zo leuk als ik, en daar geniet ik maar van zolang het kan. Voor moeders en dochters kom je om te haverklap twinning items tegen, maar met een zoon is het soms net wat lastiger. Daarom heb ik een aantal merken op een rij gezet waarmee je naar hartenlust kunt matchen. Of je nou moeder, vader, zoon of dochter bent.

10 keer twinnen

1. Happy Socks: mijn favoriete sokkenmerk en voor groot en klein verkrijgbaar. Je kunt de hele familie zo in dezelfde sokken laten lopen. Leuk vanaf de eerste dag. De printjes vallen genoeg op om zelfde de kleinste sokjes goed lekker te laten knallen met die van de nieuwbakken ouders.

2. SNURK: Met de horizontal wear van SNURK kun je je ook vanaf dag één in dezelfde prints hijsen. En wil je het helemaal bont maken, hijs je dan in de kwaamweek lekker in dezelfde print als je baby en je bed. Dan is het direct duidelijk dat dat even jullie plekje is. SNURK heeft lakens, dekbedden en luxe pyjama’s waar je in gezien mag worden in de gaafste prints. Met zijn alleen in een subtiele bloemetjesprint, of grappige biggenprint. Dat kan!

3. Nature Footwear: Zodra je kindje maat 24 heeft kun je echt beiden super comfortabel bij lopen op de schoenen van Nature Footwear. Jij met veters, de kleine met klittenband. Een subtiel verschil, wat het leven net wat makkelijker maakt met een ‘ik wil alles zelf doen’ peuter. Mosi en ik matchen op deze schoenen met groot plezier; de schoenen lopen vanaf de eerste minuut zalig en zijn goed voor mens en natuur.

4. MarMar Copenhagen: Iets meer voor meisjes moeders dan voor jongens moeders is MarMar Copenhagen. Dit Deense kinderkledingmerk maakt de gave items voor dames in dezelfde printjes en kleuren als de kinderkleding. Mosi en ik hebben allebei dezelfde Luipaard legging op de kop getikt bij Pluk & Paloma en zijn er gek op. MarMar gebruikt heerlijke zachte stoffen, waar kind en moeder blij van worden.

5. TOMS: Ik hou ervan als je iets goeds doet door te kopen; waarschijnlijk stiekem ook omdat ik daarmee nog extra paar schoenen kan verantwoorden tegenover mezelf. TOMS doet dat goed. Met elk paar schoenen dat je koopt, help je een mens in nood. Het begon ooit met schoenen, maar nu helpt TOMS ook bij o.a. veilige geboorte, drinkwater en gezichtsvermogen. TOMS heeft dezelfde fijne stappers in grote en hele kleine maatjes. Je kunt dus al vroeg beginnen met goed doen. En er is véél keuze!

6. Noé & Zoë: Als ik kinderen in de setjes van Noé & Zoë zie word ik bijna jaloers. Dit Duitse merk maakt kleding met fijne grafische prints. Sterren, strepen, strippen en spetters in knalkleuren als groen en roze, maar ook in simpel zwart wit. Gelukkig hebben ze ook een mini-me collectie. Ik kan het dus ook aan! Het leuke voor de jongensmoeder is dat je dus wel een jurkje of een mooie rok aan kunt en kan matchen met je zoon. De prints komen gewoon terug in een coole short, shirt of overall voor je kleine boy(s).

7. Papu: Het Finse Papu heeft ook zo’n gave tijdloze collectie voor kind en moeder. Mooie basics en gave statement items als een lange rok met grote letters. Had ik een dochter gehad, dan liepen we hier nu samen in. Met de grote hoeveelheid leuke leggings en shirts is er ook meer dan genoeg voor jongens te vinden, waar je als moeder ook in gezien mag worden.

8. Nununu: Dit stoere merk heeft een voorkeur voor zwart en laten veel volwassenen dat nou ook hebben. Het is makkelijk, stijlvol en combineert bijna overal bij. Dat is net zo handig voor de garderobe van je kind als van je zelfs. En nog een bonus; heel veel vlekken zul je niet krijgen. Alhoewel de kindercollectie van Nununu een stuk groter is dan die voor volwassenen, er zijn wel een aantal hele fijne items om allebei te dragen. De Collegien pantoffels of de fijne biker overall bijvoorbeeld. Erg cool toch?

9. Mainio Clothing: Voor Mosi kocht ik eerder al een gaaf vest en shirt van Mainio Clothing, niet wetende dat er ook een volwassencollectie was. Wat ben ik blij dat ik daar nu toch achter gekomen ben, want dit is zo’n leuk, gek, en ander merkje. En het leuke is dat ze papa ook niet vergeten zijn. Je kan hier ook een mannenshirt in dezelfde print als je mini-man vinden. En dan wel in een print waar je man ook heus in wil lopen, zelfs als je het hem niet vraagt.

10. Minorquines; Deze Franse sandalen zou ik ook kopen als ik niet kon matchen. Ze doen me denken aan onze jaarlijkse vakanties in Spanje vroeger en zien er super degelijk maar stijlvol uit. Voor kinderen worden sandalen al snel met overdadige glitters, grof klittenband of andere ontsierende tierelantijnen gemaakt. Bij Minorquines kun je ook gewoon een heel basic paar vinden in precies de kleur die je zoekt. Er is namelijk heel veel keuze! Perfect dus om je matching outfit helemaal af te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s