Slide Art stoeltje met naam

Mr Maria’s Anana

Mr Maria ken je waarschijnlijk wel van de iconische grote Nijntje lampen. Super schattig zijn ze en je ziet ze in veel babykamers terug. Mijn oog was echter al tijden geleden gevallen op een heel ander exemplaar uit de prachtige collectie. Als je ons een beetje volgt weet je dat het niemand anders van Anana kan zijn. Het lieve olifantje, ontworpen door de makers van Mr Maria zelf.

20170722-20170722-DSCF6958

 

Anana

Anana geeft super mooi zacht licht; heel zachtjes of iets feller. En alles daar tussenin. Ze heeft namelijk een traploze dimmer, wat super fijn is, want zo kan ze zelfs als nachtlampje dienen zonder de kamer te erg te verlichten. Met haar mooie zachte vormen waakt ze uren naast het bed. Met led licht, dus energie vriendelijk. Het design van Anana is zo mooi dat ze in alle ruimtes tot haar recht komt, want vanwege het formaat (43x43x51cm) is het wel echt een statement item. Wij hebben haar graag bij ons in de woonkamer, maar ze verplaatst ook regelmatig naar de slaapkamer. Mosi is gek op haar, vanaf het eerste moment dat hij haar zag. Ze werd met knuffels en kussen onthaald. Hoe krijgt dat warme wolken-olifantje dat toch voor elkaar?

20170722-20170722-dscf6950.jpg

 

Mr Maria

Mr Maria is tien jaar geleden opgestart door Jannes Hak en Lennart Bosker vanuit een zolderkamer in hartje Amsterdam. De eerste creatie van de ontwerpstudio was de iconische Nijntje­lamp en al snel volgde een serie van meer stralende figuurtjes met de intentie om een magische wereld te creëren en daarmee een glimlach op ieders gezicht te toveren. Mr Maria creëerde door de jaren heen met gedreven passie een stijlvolle, zuivere en warme collectie van producten die past bij elke leeftijd en bij elk interieur.

De collectie

De lampencollectie bestaat uit nijntje, de beer Mr Brown, ijsbeer Nanuk, hart LIA, een Smiley, pop Kokeshi en mijn lievelingsolifant Anana. Heel bijzonder is ook de samenwerking met Ingrid Siliakus. Haar architectonische ontwerpen kunnen een saaie hoek in huis zo verlichten dat het je ineens je lievelingsplekje is. Een waar kunstwerk! Naast de lampen heeft Mr Maria ook twee andere gave figuren, zeker voor de nijntje liefhebbers. En wie is dat niet? Er is een zitzak in de vorm van nijntje, om lekker op te chillen. En een snuffie zitstoeltje; dat uitnodigt tot veel meer dan alleen zitten. Dit kan nog wel eens een heel fijn speelkameraadje zijn. Net een echte hond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s