Pluk & Paloma

Pluk & Paloma; zo origineel als de naam is ook de webshop zelf. Allemaal kleine merkjes zijn het, die je in de mooie verzameling kleding, speelgoed en woonaccessoires terug ziet. Klein en uniek, maar wel van over de hele wereld. Alleen de allerleukste stuks van de collecties komen in bij Pluk & Paloma terecht. En dat zie je. Je hoeft niet uren te langs alles te scrollen om iets moois te vinden, want werkelijk alles is prachtig!

Pluk & Paloma

Pluk & Paloma is de webshop van Anca Huizenga. Na een studie Engelse taal en cultuur te hebben afgerond wist ze niet zo zeker meer wat ze nou echt wilde gaan doen. Een vriendin suggereerde dat ze haar kennis en liefde voor babies en design om zou zetten in een webshop. En zo geschiedde. Op 10 oktober opende Pluk & Paloma officieel; dezelfde dag dat haar vriendin moeder werd van haar eerste kind. In de webshop vind je allemaal gave kleine creatieve merkjes van over de hele wereld. In kleine oplage; zodat je ook nog een beetje exclusief blijft. Veel van deze merkjes zijn in Nederland alleen bij Pluk & Paloma te vinden namelijk. Denk aan Little Urban Apparel (VS), LaLa (Zuid Korea), MarMar Copenhagen (Denemarken), Bamboo & Love (Portugal), Yellowpelota (Spanje), Bonheur du Jour Paris (Frankrijk) en een van mijn persoonlijke favorieten: Maed for mini (uit Nederland).

Mosi in MarMar Copenhagen

Luipaard is unisex, tenminste dat vind ik. Toch is het riskant met het stylen van een outfit voor een jongetje om het stoer genoeg te houden. Het is op het randje, maar daar hou ik opzich wel van. Na maanden de mooiste meisjes in de luipaard rompers met ruffle kraag voorbij te zien komen, zag ik een foto op Instagram van de luipaard legging in zowel mini als mama maten. Dat was de doorslag. Ik ben nou eenmaal een sucker voor twinnen met Mosi. En uiteindelijk denk ik niet dat we deze vaak samen gaan dragen – juist omdat het zo op het randje is – toch geniet ik er van dat we dezelfde legging hebben. Ik combineer de legging bij mezelf met een neutraal los zwart jurkje en bij Mosi met zijn batman shirt en een coole zwarte bodywarmer van Nununu het stoere merk dat zich kenmerkt door de zwarte kinderkleding. Lekkere sportieve grove Nikes eronder en hij ziet eruit als een rockster.

20170722-20170722-DSCF7001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s