Nimio Furniture

Soms kom je een merkje tegen, dat echt anders is. Nimio is er zo één. Dit kleine Spaanse meubelmerk maakt gekke grappige kindermeubels en nog zoveel meer. Nimio omschrijft zichzelf als:

100% colourful and fun design
100% dreamed, designed and produced in Madrid
100% handmade by local craftsmen
100% simple details and well done objects
100% committed to making life more charming and fun

The Walrus Family

De set waar ik op ben gevallen is The Walrus Family. Dit is een setje van krukjes en een tafeltje in dezelfde vorm maar op verschillende hoogtes. Wat een speels, maar ook heel strak effect geeft. Een set die prachtig is in de kinderkamer, maar ook gezien mag worden in een fijne stijlvolle woonkamer. Je kunt een set kopen, maar ook de afzonderlijke stukken zijn goed te combineren met andere items. En wat ik dan weer mega gaaf vind is dat er ook een grote volwassenversie van de kruk is en je dus je stoeltjes kan twinnen met je kids. Een echt familie item dus! Vanwege het gekke design zijn te trouwens erg multifunctioneel en kunnen ze ook prima dienen als bijzettafel, plantenstandaard of nachtkastje.

Toldina

Nog een mini en maxi item; de Toldina stoel. Deze zonnige lounge en schommelstoelen zijn echt hot! Je krijgt er meteen een zomer gevoel uit en ze staan prachtig binnen en buiten. Een simpel houten frame met mooie stof maakt een bijzonder mooie stoel. In klein en groot dus. Je kind is net zo stijlvol als jijzelf met Nimio. Er is ook een versie met leer, die de naam Cuerina draagt.

nimio_toldina_jdl9979_lr_1.jpg

Glücksstuhl

De Glücksstuhl is eigenlijk veel meer dan een stoel. Het is een loopkar, kastje, krijtbord en stoel in één. Precies iets voor kinderen, die in de meeste dingen veel meer zien dan wij volwassenen. Hiermee kunnen ze hun fantasie lekker laten gaan. En hij past erg mooi bij The Walrus Family qua design. Wil je dat nog aanvullen met ander leuk speelgoed? Nimio heeft ook een houten camera en leuke krijtbare houten huisjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s