Naïf Skincare

Mijn favoriete merk voor babyverzorging heeft een dameslijn ontwikkeld: Naïf skincare voor vrouwen! Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik kan werkelijk niet wachten. Voor Mosi heb ik nog geen ander merk gevonden met dezelfde fijne eigenschappen: van ingrediënten tot geur en ervaring. Het wordt tijd dat ik mezelf ook zo goed ga verzorgen.

De zoektocht naar de perfecte crème

Wie kent hem niet? De zoektocht naar de perfecte gezichtscrème voor jouw huid. Ik vind dat dus echt mega lastig. Ik heb een gevoelige huid, die erg droog kan zijn, maar ook snel vettig wordt. Ik heb snel last van onzuiverheden, maar ook weer niet mega erg. En nu ik tegen de 30 loop, moet ik dan al aan een anti-rimpelcrème gaan denken? Je hoort het al, ik heb werkelijk geen idee. Mijn ervaring met de meeste producten die ik heb geprobeerd is dan ook niet heel positief geweest. Hoe meer het beloofd, hoe slechter mijn ervaring. Cremes tegen onzuiverheden waar ik een giga vette huid van kreeg en voor een gevoelige huid die juist mega prikte en irriteerde. En dan heb ik het niet over de minste merken; ze zijn verkrijgbaar bij de dure drogisten. Tijd voor een no nonsense benadering dus!

Mailchimp-header-Naif-No-nonsense-768x320.jpg

Verzorging voor jouw huid

Naïf heeft maar één soort dagcrème, maar één soort nachtcrème, maar één soort shampoo en ga zo maar door. Je hoeft dus niet eerst een uitgebreide huidanalyse te doen om een jouw perfecte tube te kunnen kiezen. Iedere vrouw heeft een natuurlijke, verzorgende dagcrème zonder chemische rommel nodig in haar dagelijkse beauty routine. Wat je ‘huidtype’ ook is. Echt no nonsense dus! Wat verhelderend en fijn. En laat die illusie dat je rimpels tegen kan gaan ook maar varen. Dat scheelt ook weer honderden euro’s aan dure merken met waarschijnlijk niet zulke fijne ingrediënten.

Van dagcrème tot scrub

De nieuwe lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, shampoo, conditioner, douchegel, bodyscrub, bodylotion en handcrème. Ik vertrouw er met mijn ervaring met de babyproducten blind op dat het heerlijke producten zijn en kan al niet wachten op bijvoorbeeld een milde facewash of scrub voor het gezicht. Het ruikt allemaal heerlijk, is gemaakt met natuurlijk ingrediënten en dingen als SLS, parabenen of minerale olie die je beter niet of je huid kunt smeren vind je er zeker weten niet in terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s