The Birth Poster

Dol op persoonlijke cadeau’s ben ik en zeker als ze ook nog eens heel basic zijn en dus goed mengen met elke smaak interieur. The Birth Poster is zo’n topper. Deze posters met afbeelding van een baby in de precieze lengte van jouw kindje bij geboorte staan goed in elke baby-, kinder-, slaap- of woonkamer. En breidt de familie uit, dan kun je zo stijlvol naast elkaar hangen.

TheBirthPosterHI_20170116.jpg

 

Het idee voor The Birth Poster

De oprichters van The Birth Poster zijn de getrouwde Evelina & Gustav uit Stockholm, Zweden. Evelina is degene die de illustrations maakt. Het begon in 2013 met het unieke idee om illustraties te maken die in een schaal van 1:1 aan te passen zijn aan de werkelijke lengte bij de geboorte van de baby. Inmiddels zijn er zes tijdloze, stijlvolle illustraties waar je uit kunt kiezen. Deze afbeeldingen worden precies geschaald op de lengte van jouw baby, zodat je je altijd kunt herinneren hoe klein je baby ooit was. Super gaaf, want dat kun je je snel al niet meer voorstellen. Zo snel als ze groeien. Onder de illustratie kun je ook de naam, lengte, gewicht, datum en tijd nog kwijt. Zo houdt je die bijzondere gegevens altijd bij de hand (of eigenlijk, aan de muur).

TheBirthPoster5_20170117-1.jpg

 

Mosi’s poster

Ik heb voor Mosi’s poster gekozen voor een van de illustraties in schets, die vind ik wel stoer en goed bij hem passen. Je kunt kiezen uit twee verschillende illustraties in portret formaat en een liggende illustratie van baby op de buik. Je kunt zelf kiezen welke kant de baby op kijkt, dit kun je dus zelfs nog aanpassen aan de voorkeur van je kindje. De illustratie is zwart wit, maar je kunt wel nog kiezen voor een lichtgrijze of beige kleurige achtergrond. Ik heb voor de beige achtergrond gekozen. Het resultaat is echt super geworden en de poster was binnen enkele dagen binnen. Een tof cadeau dus als je een geboortekaartje binnen krijgt en snel op bezoek wil met een mooie persoonlijk geschenk. Dat gaat je gewoon binnen de kraamperiode lukken met deze poster.

20170711-20170711-DSCF6566

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s