Olli Ella

Mooie manden, daar kun je niet genoeg van hebben. Mosi en ik zijn het daarin helemaal eens met elkaar. Ik vind ze fijn om lekker op te ruimen en hij verzint elke dag een nieuwe functie voor de manden in huis. Het zijn mooie verstop plekken bijvoorbeeld en ze helpen hem zijn speelgoed van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Olli Ella is een Engels merkje met werkelijk een prachtig aanbod met verscheidene soorten manden, waar onze harten sneller van gaan kloppen.

luggy_group_banner_web.jpg

Manden voor groot en klein

De collectie kindermanden is mega. Kleine mandjes voor kleine schatten, manden op wielen om de boodschapjes in mee te nemen, picknick mandjes, leuke kleine mandjes voor in huis en een verschoonmand. Die onthoud ik voor mocht het ooit weer nodig zijn – veel mooier dan zo’n plastic mat toch. Het leuke is dat veel van de kindermanden er ook in een grote maat zijn – voor mama. Zo kun je samen boodschappen doen met elk een eigen kar of een grote en kleine wasmand neerzetten – voor de grote en kleine wasjes. Helemaal gaaf! En dan die dip dye zeegras manden, die kun je echt overal voor gebruiken. Als plantenpot, speelgoedmand, wasmand of gewoon ter decoratie. Met al die gave kleurtjes brengt het direct vrolijkheid in huis.

Ook bij Olli Ella

Olli Ella verkoopt overigens online nog veel meer dan alleen manden. Je kunt er terecht voor super comfortabele schommelstoelen, een beeldschoon macrame hangwiegje en alles om het wiegje op te maken. Van lakens tot bedbumper. Ook verkopen ze speelgoed, mega mooie vloerkleden en gave muurprints. Alles is gemaakt en gekozen met de gedachten dat iets dat bedacht is voor de kinderkamer, ook op een andere plek in huis stijlvol kan integreren. Kijk dus vooral verder dan alleen de manden, ook als de kinderkamer al tot in de puntjes gestyled is. Wie weet vind je wel iets voor een ander mooi plekje in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s