Lepelie

Planten in huis, daar ben ik dol op. Het liefst trek ik de urban jungle helemaal door tot in de kinderkamer. Het was dan ook het knuffelblad dat me naar het kraampje van Lepelie trok afgelopen weekend tijdens de Home Made Markt. Ik moest gewoon even kijken tussen al die mooie schattige originele knuffeltjes die op een prachtige zachte manier vanaf de eerste dag de liefde voor de natuur meegeven.

lepelie-seizoenen-natuur-knuffels-biologisch-antroposofisch-handgemaakt-wol-katoen-speelgoed-rustgevend-slapen-baby-kind.jpg

Lepelie

De speelwereld van Lepelie wordt gecreëerd door de talentvolle Leonie Victoria. Vanuit een bewondering voor de natuur en met een berg aan fantasie heeft ze een eigenzinnig atelier opgezet. En dat voel en zie je! De knuffels zijn gemaakt van biologische stoffen Leonie werkt in haar atelier met verschillende soorten schapenwol.  Alle producten zijn stuk voor stuk met liefde voor het vak door Leonie persoonlijk gemaakt.

lepelie-seizoenen-natuur-knuffels-biologisch-antroposofisch-handgemaakt-wol-katoen-speelgoed-rustgevend-slapen-baby-kind (3).jpg

Van kevers tot poppetjes

Leonie heeft haar eigen schattige poppetje ontworpen, die de naam Lepelie heeft gekregen. Een klein knuffelpopje met een lief gezichtje. En dan is het het knuffelblad waar ik zo lyrisch over ben, een heerlijk zacht kussentje in de vorm van een blad waar je ook nog eens leuk kiekeboe mee kunt spelen. Geweldig! Over het keverkruikje is ook al zo goed nagedacht. Dit is een keverknuffeltje gevuld met kersenpitten. Deze kun je opwarmen en met een gerust hart aan je kindje geven voor wat extra warmte tijdens de koelere dagen. En dan de Doezel, die had ik graag uitgeprobeerd in de periodes van héél moeilijk slapen hier in huis. Dit lieve beertje is gevuld met biologische kruiden die een rustgevende invloed hebben. Dat kunnen we eigenlijk allemaal wel gebruiken toch?

lepelie-seizoenen-natuur-knuffels-biologisch-antroposofisch-handgemaakt-wol-katoen-speelgoed-rustgevend-slapen-baby-kind (2).jpg
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s