Gehaakte eyecatchers van House of Oelie

Ik ben gek op planten en Mosi ook. Hij aait ze het liefst ook allemaal even als hij er langsloopt, en dat is bij de meeste planten geen probleem. Bij een van mijn lievelingsplanten (ook vanwege het gemak) – de cactus – is dat echter wel een probleem. Daar heb ik er dus ook nog maar één van over en die staat hoog. Mosi’s kamer zou ik ook graag een wat plantrijker uiterlijk geven, zonder het gevaar dat hij gaat zitten wroeten in de aarde. De cactussen van House of Oelie zijn mijn oplossing. Deze zijn namelijk superzacht, zonder aarde en heel erg gaaf. Ze zijn namelijk gehaakt!

9a761c9ef97f891fbc2d5a3960319441c2b5d257.jpg

Haakwerk op maat gemaakt

De cactussen, van klein tot groot, zijn niet de enige gave gehaakte items in deze webshop. Er zijn namelijk ook super toffe letter kussens. Je kunt kiezen voor standaard letters zoals X of O, maar ook je eigen letter in de kleuren van jouw voorkeur samenstellen. Ik ben al in de verleiding in Mosi’s hele naam te bestellen. Het voordeel van een korte naam. Een mooi statement item voor de baby of kinderkamer en een prachtig kraamcadeau. Want hoe mooi is het om een echt persoonlijk cadeau te kunnen geven aan kersverse ouders. Ik zet hem op mijn kraamcadeaulijst. 

Ook bij House of Oelie

Naast deze twee items heeft House of Oelie ook andere mooi producten in het assortiment. De leren ladder, de gave houten kruiwagen en grappige ijsjes rammelaars zijn mijn favorieten uit de collectie. Maar ook zeker vermeldenswaardig is dat House of Oelie een van de eerste verkooppunten is van Puggle & Puggle. Een van mijn favoriete kleine kledinglabels.

5 gedachtes over “Gehaakte eyecatchers van House of Oelie

  1. Wat een leuke blog, net als jij gek op House of Oelie. Staat mijn kleine man met foto op jou blog (middelste foto met de gehaakte letters B en J), leuk! 😄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s