Roomblush Playful Interiors

Een mooie item voor je interieur begint bij een goede print. Dat heeft Eline van Roomblush helemaal begrepen. De speelse collectie met een schat aan fijne printjes staat mooi in elke ruimte, in de kinderkamer krijgt het een speels uiterlijk, maar het zou zelfs prima tot haar recht komen in een zakelijk interieur zonder kinderlijk effect. Ik ben gevallen voor de badponcho met de gele verenprint, wat gaaf is want er is nog veel meer in diezelfde print in het assortiment. Wij hebben dus ook hele mooie opbergmanden met dezelfde print (hier in huis ook af en toe in dienst als hoed overigens).

 

Roomblush betovert

De collectie van Roomblush is hip, speels en tegelijk heel basis. Het past in een interieur voor groot en klein, maar fleurt altijd de ruimte op. De designs zijn speels, maar clean. Kleurrijk, maar rustig. De perfecte combinatie voor een babykamer dus en als je wilt kun je alles tot in de puntje stijlen met Roomblush. Van behang tot slaapzakje, van speelkleed tot kussentjes. De prints laten zich goed combineren, dus je kunt het zelf helemaal naar smaak samenstellen.

20170627-20170627-DSCF6120

 

De perfecte basis: een mooi behang

Weet je niet waar je moet beginnen met je nieuwe baby of kinderkamer? Kijk dan naar het behang van Roomblush. Er is ontzettend veel keuze, maar je kunt echt de mist niet in gaan. Deze behangetjes staan in een kamer van jong tot oud en al zijn ze lekker opvallend, ik verwacht niet dat ze snel vervelen. Je kunt het bont maken, met een hele rits zwanen aan de muur, maar ook heel basic voor een nonchalant stippenpatroon gaan. Ik vind deze basic patronen echt heel gaaf: Going Dotty, Fly With Me, Hearts en Grid. En de drukkere ananassen, flamingo’s en bladeren vind ik ook heel tof!

Playful goods

Van heerlijk beddengoed tot speelkleden en opbergmanden. Roomblush heeft het allemaal. Als Mosi nog een slaapzakje droeg dan koos ik zeker voor die van Roomblush, ze zien er zo heerlijk zacht en vrolijk én handig uit. De opening voor de maxi cosy is perfect, zo kan je slapende kindje gewoon mee in de auto of direct uit de auto hop in bed. Want welk kindje valt er niet in slaap tijdens een autorit. Perfect dat daar over nagedacht is. Bijpassend is er ook een kleedje, donsovertrekje, lakentje, kussentje, dekentje, badcape. Alles wat je nodig hebt eigenlijk. Heb je alles naar stijl ingericht, dan groeien de accessoires dus lekker met je kindje mee. Het leuke is dat de meeste items aan allebei de kanten een andere print hebben, zodat je kan afwisselen. Twee in één dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s