JeEigenTaart.nl

Als je twee jaar wordt, kan je dat het best ook maar gewoon twee keer vieren. Tenminste, dat dachten wij. Daarom hadden we gister nog een kleine afterparty met een hele gave taart van jeEigenTaart.nl. Er is genoeg keuze om elke week een feestje te vieren, maar Mosi’s reactie op de taart die wij kozen kan bijna niet meer toppen. Wat was hij blij met zijn leeuwentaart! Hij kon er letterlijk niet vanaf blijven.

20170623-20170623-DSCF6091.jpg

Een taart voor elke gelegenheid

Bij jeEigenTaart.nl kun je voor elke gelegenheid een super gave (en lekkere) taart bestellen. Van cijferstaarten met foto’s tot grote stapeltaarten. Klassiek, kleurrijk en met de mooiste figuren. Je kijkt je ogen uit als je een taart gaat uitzoeken. Bij elk thema past er wel een (of zelfs meerdere). Met de smaakkeuze zit het ook goed. De taarten zijn er in vier verschillende smaken (vanille-framboos, vanille-citroen, chocolade-chocolade en chocolade-kers) en er is ook een glutenvrij variant. Het belangrijkste voor mij is dat de taart niet bedekt wordt met een fondantlaag, maar met heerlijke marsepein. Dat is zoveel lekkerder, bij taarten met fondant laat ik de buitenste laag het liefste liggen. Jeeigentaart.nl is tot nu toe de enige die ik heb gevonden waar je én zoveel keuze hebt én een lekkere marsepein bedekking hebt. En vanuit je luie stoel te bestellen, ideaal!

Taart thuisbezorgd

De taart wordt binnen 1 of 2 dagen thuisbezorgd in een feestelijke doos. Hij is vanaf dat moment nog 7 dagen houdbaar, buiten de koelkast. Je kan hem dus lekker op tijd laten bezorgen, zodat je zeker bent dat je mooie taart in huis is. En van de restjes kun je ook gerust nog even smullen. Klinkt goed toch? Ik heb in ieder geval mijn nieuwe taartenwinkel gevonden.

20170623-20170623-DSCF6053-2.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s