Jungle by Jungle

Op mijn zoektocht naar een leuk bureautje voor Mosi kwam ik Jungle by Jungle tegen. Een leuk Frans merk dat een mooie hedendaagse stijl combineert met een praktische twist. Na jaren op kantoor gewerkt te hebben besloot interieur designer Sabrina Colas de stap te maken naar het maken van haar eigen meubelmerk. Met als uitgangspunt dat de stukken functioneel zijn en van goede kwaliteit maar ook een mooi design hebben. De zachte ronde lijnen zijn tijdloos en verbeelden de onschuld en poëzie van een gelukkige jeugd.

My-Little-Pupitre-Jungle-by-Jungle.jpg

Een opgeruimd bureautje

Het bureau; My little pupitre en My great pupitre is er voor hele kleintjes en voor wat grote kinderen. Het idee is bij beiden hetzelfde en ook het design lijkt erg op elkaar. De bureau’s zijn open te klappen, zodat alle tekeningen, potloden, boeken etc op te ruimen zijn en je alle ruimte hebt om te spelen en werken. Een mooie plek voor de eerste tekeningen en later een perfecte tafel voor het huiswerk. Er is ook een bijpassende kruk voor zowel het kleine als het grotere bureau. De bureaus zijn er in drie kleuren: wit, mintgroen en zalmroze.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s