Develab Shoes – stoere sandalen

Nog een kleine twee weken en dan start de zomer. Wij zijn er helemaal klaar voor! Mosi heeft het perfecte paar sandalen binnen van Develab. Hèt Nederlandse kinderschoenenmerk voor ondeugende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Een merk voor ondernemende kids – precies zoals Mosi – die graag lekker ravotten. Met zijn nieuwe super stoere sandalen, stond hij dan ook al direct buiten in de tuin.

20170608-IMG_7379-3

Met Develab kan het avontuur beginnen

Develab is een Nederlands kinderschoenenmerk dat in plaats van trends te volgen zelf trends maakt. Met als resultaat schoenen met de coolste designs en mooiste details in combinatie met de hoogste kwaliteit. Dit maakt de schoenen ideaal voor kinderen die buitenspelen, rennen en ravotten. De naam is dan ook een combinatie van  de woorden ‘develop’ en ‘laboratory’ en symboliseren het beweeglijke, actieve en nieuwsgierige karakter van het merk. De pijl in het logo staat symbool voor: wij gaan vooruit! Develab koestert oude, traditionele schoenmakerstradities in combinatie met de laatste trends in materiaal en design.

20170610-20170610-DSCF5365

Made in Europe

Develab staat voor kwaliteit. De kinderschoenen worden in Italië en Portugal gemaakt. Vakmensen werken daar dagelijks met een flinke dosis passie en liefde aan het maken van de mooiste schoenen. Develab schoenen combineren eerlijke basismaterialen zoals soepel leer en suède, met een casual design en trendy finishings. Een stevige hiel en goede leest zorgen voor een goede ondersteuning en een schoen waar je lang plezier van hebt.

IMG_6917.jpg
Mosi met zijn eerste paar Develab laarzen

Mosi in Develab

Mosi is gek op buitenspelen. Afgelopen winter kocht ik daarom zijn eerste paar Develab shoes. Stoere, stevige laarzen met een robuust uiterlijk. Ze hebben zijn voeten deze winter mooi warm gehouden en stiekem loopt hij er nu nog met veel plezier op. Ze zien er na maanden dragen gelukkig dan ook nog super goed uit. Nu het zomerweer in aantocht is werd het toch tijd voor een wat luchtiger paar schoentjes en met onze goede ervaringen afgelopen winter dacht ik direct weer aan Develab. Zijn sandalen hebben we dan ook weer in de nieuwe collectie gevonden. Het zijn gave gespen sandalen met camouflageprint geworden. Perfect te combineren met (bijna) al zijn outfits. Ze zitten goed vast, geven voldoende steun en hebben een lekkere stevige, maar toch flexibele zool waar hij uren mee kan rondstappen. Ik kijk al uit naar onze nieuwe avonturen deze zomer!

20170610-20170610-DSCF5357

Ook een mooi paar Develab sandalen scoren? Zoek met de storefinder een winkel in de buurt op. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s