Wattnou – muis in huis

We hebben een huisdier! En al was ik de vorige keer niet zo blij toen ik dit diertje in onze keuken zag lopen, nu ben ik er helemaal gek op. Een lief klein muisje in huis. Hij verlicht onze woonkamer, letterlijk! Ik heb het over de Mouse Lamp van Seletti, die ik vond bij Wattnou. Dit is echt dé lampenwinkel van het moment, met een vestiging in Rotterdam en binnenkort ook een in Breda.

 

Alles om je lamp te laten branden

Wattnou is het hoofdverkooppunt van het verlichtingsmerk Snoerboer; bekend van de lampen met gekleurde strijkijzersnoeren. Je kunt dan ook alle gekleurde snoeren in de winkel vinden en direct je eigen Snoerboer-lamp van plafond tot lichtbron zelf samenstellen. En dat is nog lang niet alles, want bij Wattnou vind je écht alles wat je nodig hebt om je lamp te laten branden. Van gereedschap tot batterijen, van TL-buis tot het ouderwetse peertje en van designlampen tot gekleurde lampen. Maar ook: heel veel buitenlampen (zeker nu heel handig!), gave hang- en wandlampen (zoals de Seletti Muis!), retro schakelmateriaal en niet te vergeten Tony Chocolonely’s.

Opa Ampère

Ben je zelf niet zo handig en heb je wat hulp nodig, of is je favoriete lamp kapot? Kom dan op vrijdag even langs Wattnou. Elke vrijdagmiddag van 11 uur tot 16 uur is de lampenreparatie van Opa Ampère in de winkel. Opa Ampère is een gepensioneerd elektriciën die geen genoeg van zijn vak kreeg en daarom bij Wattnou in de winkel oude lampen nieuw leven inblaast. Dus doe maar lekker duurzaam – niet weggooien – maar repareren.
IMG_2718.JPG

De Seletti Mouse Lamp

Het muisje van Seletti is echt een tijdloze aanwinst in huis. Het is een beetje maf en dat maakt het zo leuk. Het is nét even anders en onverwacht. Want wie haalt er nou een muis in huis? Ik ben ontzettend blij met deze muis, ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. Het is een subtiele klein lampje, die je al op de kleinste hoekjes kwijt kunt. Hij is namelijk slechts 15cm hoog en past zelfs in de venterbank of zoals bij ons op de schoorsteenmantel. De verpakking is trouwens echt super-de-luxe. Een ongelofelijk mooi doosje en geleverd inclusief led lichtbron. Direct klaar voor gebruik dus en helemaal top als cadeau. De verpakking maakt het een feestje om te geven en de inhoud zal zeker een mooie verrassing zijn. De Seletti muis is verkrijgbaar in 3 versies: liggend, staand en zittend. Ik heb voor het zittende muisje gekozen.
20170607-20170607-DSCF525120170607-20170607-DSCF5254

Sneak preview nieuwe vestiging Breda

 

Waar is Wattnou?

Wattnou bevindt zich in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 190 en is van maandag t/m zaterdag open. Wattnou Breda opent in augustus aan de Wilhelminastraat 46. Niet in de buurt? Wattnou heeft natuurlijk ook gewoon een mooie webshop waar je altijd terecht kunt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s